2777
2789
عنوان

عکس بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 3529 بازدید | 232 پست
چه قشنگه مبارکت باشه❤❤❤😘😘😘

ممنونم گلم چشمات قشنگ میبینن

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
ولی درکل لباس خوشگلیه خدم لاغرم میپوشم تپلم میکنه فک کنم سقزی باشه نه؟یه دونه کردی سارونیم دارم ولی ...

بله منم کورد ایلامم

اما الان مریوان زندگی میکنم

نظر لطف شماس ممنون

اره لباس شما سقزیه

اونایی که کمرشون شال نداره سورانی اسمشه

ایشاالله دفعه بعدی اومدی کلی بگیر❤❤❤

ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله منم کورد ایلامم اما الان مریوان زندگی میکنم نظر لطف شماس ممنون اره لباس شما سقزیه اونایی که ...

ایشا...آهاسورانی مامریوانم رفتیم خیلی خوش گذشت مخصوصازریوار بله میخوام اینبارکه اومدم کلی لباس بخرم خیلی دوس دارم شوهرم یه باررفته بودتنهایی گفت خیلی باصفاس البته قبل اینکه باهم بریم رفت یه شبه رفت وبرگشت منم بردگفت دلم نیومده تنهایی برم بگردم خواستم باهم بریم جاهای دیدینیشوببینیم وقتی اومدم همه بالباس کردی بودن مخصوصامرداشون بانه ام رفتیم سقزم فقط ازش عبورکردیم خوش باشید گلم خوشحال شدم ازآشناییت

خدایاشکررررت خداعیدفطر بهترین عیدی رودادمن پارسال یه بارداری خارج ازرحمی داشتم وخداروشکرامسال یه بارداری سالم دارم خاله های عزیزمیشه برای تودلیم دعاکنیدسالم بیادبغلم اگه میشه برای منتظرانی نی هم ویژه دعاکنید                                        🌹الهم صلی علی محمدوآل محمد🌹
ایشا...آهاسورانی مامریوانم رفتیم خیلی خوش گذشت مخصوصازریوار بله میخوام اینبارکه اومدم کلی لباس بخرم ...

هروقت اومدین در خدمتیم عزیزم

منم خیلی خوشحال شدم

ایلام ۹۸《هر بژی چوار پارچه کورد》

سایووووووو!!!!!چرا من همیشه کیکام ترک میخوره؟

😢😢😢

هرچی کیک درست میکنم ترک میخوره کیک زبرام هیچوقت گلش مشخص نیست از بس ترک داره.اعصابم خورد شد این دفعه تو میدونی باید چیکار کنم که ترک نخوره؟طبق دستور خودت میرم مرحله به مرحله.الان یه دونه درست کردم از دفعه های قبل بهتره چون دفعه های قبل کلش ترک میشد این یکی یه طرفش ترک خورده.اینم عکسش