2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره نداشت ولی من چی چقد بهش بها دادم و اون چقد عذابم داد چقد بی احترامی کرد

بنظرم درمقابل هرچی سکوت کردی کردی درمقابل بی احترامی صبر نکن بدجور پررو میشه طرف فکر نمیکنه دوسش داری فکر میکنه لیاقتت بدرفتاری هست بخدا برای کسی این جور شده که میگم

قایقی خواهم ساخت/خواهم انداخت به آب/دور خواهم شد..

دوسش دارم هنوزم ولی دیگ نمیشه برگردم بهش وجدانم نمیذاره بعد اون همه بی احترامی که به خودم و خانوادم ...

اگه دوسش داری حال دلت باهاش خوبه بهش یه بار فرصت بده ببین عقلت چی میگه وگرنه بی احترامی کردن وافعا ادمو ناراحت میکنه میدونمم :)

بنظرم درمقابل هرچی سکوت کردی کردی درمقابل بی احترامی صبر نکن بدجور پررو میشه طرف فکر نمیکنه دوسش دار ...

منم شب اخر بهش بی احترامی کردم البته در حد گفتن بی ذات همین ولی اون بدترین ها رو گفت تا یکم حالم خوب میشه پیامی بینمون رد و بدل نمیشه میبینم پیام میده یجوری حرف میزنه ک هواییم کنه 

اگه دوسش داری حال دلت باهاش خوبه بهش یه بار فرصت بده ببین عقلت چی میگه وگرنه بی احترامی کردن وافعا ا ...

وقتی اسم اندام خصوصیش رو ببره بگه تو دهن مامانت بارها به خودم توهین کنه بهم بگه لاشی هستی بابات فلانه دیگ چه فرصتی 

منم شب اخر بهش بی احترامی کردم البته در حد گفتن بی ذات همین ولی اون بدترین ها رو گفت تا یکم حالم خوب ...

😔😔

شماهم دقت کردین که در ۲ تاپیک داریم با هم صحبت می کنیم؟

قایقی خواهم ساخت/خواهم انداخت به آب/دور خواهم شد..

وقتی اسم اندام خصوصیش رو ببره بگه تو دهن مامانت بارها به خودم توهین کنه بهم بگه لاشی هستی بابات فلان ...

نه خب واقعا دل ادم میشکنه هیچچچ جوره هم خوب نمیشه

لیاقتتو نداره واقعا

الان به غلط کردنم بیفته فایده نداره دیگه :)

استرس ندارم از بس گریه کردم قلبم درد گرفت نمیتونم درست نفس بکشم

سعی کن با قران خوندن ذکر گفتن و کارایی که میشه خودت رو اروم کنی

واقعا منم مثل توام ولی هیی دارم سعی میکنم خودمو سرگرم کنم خودمو بزتم به بیخیالی واقعا :)