2777
2789
عنوان

شوهر عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 29 پست
مشکل روان نداره؟

مثل اینکه داره مثلا جلوی پدر مادرم جوری نقش عاشق ها رو بازی کرده هر چی بگم اذیتم میکنه باورشون نمیشه 

تو خونه از درد بمیرم حتی نگاهمم نمیکنه ولی خونه پدرم به خاطر سرماخوردگیم بغض میکنه میگه وقتی عسل دردش میاد انگار منم دردم میاد😐😞

خردادی نیس

این انگا به ما نیومدههه  

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چقدر سخت کاش بتونی باهاش صحبت کنی راجعبش و همینارو بهش بگی

میگم عزیزم فایده ای نداره 

یا هیچی نمیگه ساکت ساکته یا شروع میزنه مشت زدن به در و دیوار میگه خودمو میکشم

مثل اینکه داره مثلا جلوی پدر مادرم جوری نقش عاشق ها رو بازی کرده هر چی بگم اذیتم میکنه باورشون نمیشه ...

وا

نمیشه تحقیق کنی قبلا پرونده ی پزشکی داشته یا نه

سخته واقعا ادم سالمم کنار همچین ادمی بمرور خل میشه

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
میگم عزیزم فایده ای نداره یا هیچی نمیگه ساکت ساکته یا شروع میزنه مشت زدن به در و دیوار میگه خودمو می ...

شبیه کساییه که مشکل روان دارن یا مواد خاصی مصرف میکنن

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

وانمیشه تحقیق کنی قبلا پرونده ی پزشکی داشته یا نهسخته واقعا ادم سالمم کنار همچین ادمی بمرور خل میشه

فکر نکنم پرونده ای باشه مشکلم داشته باشه به مشاوره مراجعه نمیکنه 

فکر نکنم پرونده ای باشه مشکلم داشته باشه به مشاوره مراجعه نمیکنه

اگر میتونی یه پرس‌جویی بکن 

از خانوادش یا جایی که حدس میزنی میتونه رفته باشه