2777
2789

آبی رنگه میگه خوشم نمیاد

از این پیرهن مردونه های دکمه داره

بنظرتون من بپوشم؟🤣🤣آستیناش خیلی بلنده نمیدونم چیکر کنم ایده ای ندارین

بپوش منم دوست دارم حیف داداش نداشتم اینا رو ازش کش برم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂😂😂از شوهرتو بردار

شوهر چیه من مجردم نمیخوام شوهر😃🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

دخترمن مال بابا بزرگش میپوشه آستینش تا می کنه پشت پیرهن با یه کش کوچک می بنده تا جمع تر بشه بعد داخل ...

سلام عزیزم خوبی چخبر رشت هم بارون؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
سلام گلی جان خوبم به خوبی شما .دیشب قشنگ بارید امروز خوب بودامشب ساعت ۹ بود یه بارون حسابی شروع کرده ...

قربونت برم اینجا هم نم نم میباره فردا هم عروسی فامیلم همش دعا میکنن بارون نباشه برن باغ برای فیلم 

آخ شهرداری و چای آلبالو😍

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
قربونت برم اینجا هم نم نم میباره فردا هم عروسی فامیلم همش دعا میکنن بارون نباشه برن باغ برای فیلم آخ ...

بسلامتی .پس فردا حسابی خوش میگذرونی .امیدوارم یه چندساعت بهشون اجازه بده .جات خالی یه چای باقلوا شهرداری خوردم