2777
2789
عنوان

صندلی جلو اسنپ نشستن زشته❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 37 پست

شده عقب جا نباشه جلو بشینم ولی کسی نباشه معمولا میرم عقب

برنو از ایلم نمی گردد جدا لُر نمی‌ترسد ز چیزی جز خدا...🔥               اکانت مشترک دو تا دوست هست 💙🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من بد نیس😐من بعضی وقت جلو میشینم

راننده جنسیت هرچی باشه؟مهم نی برات؟

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی

من همیشه جلومیشینم😂😂نمیدونستم که عیبه

آخه انگار خوششون نمیاد

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی

در کل صندلی عقب بهتره مگر اینکه جا نشیم که جلو بشینم ...

خدای نکرده یه وقت اتفاقی بیفته ،در اون مواقع صندلی عقب نشستن خیلی خطرش کمتره تا جلو کلا ...باز شانس نجات خود فرد بیشتره ...هر چند موارد کمی پیش میاد اینجوری ولی احتیاط کردن لازمه 

You're all the things I've got to remember

راننده جنسیت هرچی باشه؟مهم نی برات؟

نه مگه جلو میخواد چیکار کنه؟ مهم نیس برام

حالا چرا دوس داری جلو باشی؟

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا