2777
2789
عنوان

بچه ها برای داشنگاه چی باید بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 49 پست
اره بابا بیخیال به ازدواج فقط به چشم گزینه نگا کن تا وقتی یه کار خوب پیدا نکردی بهش فکر نکن گلم

اره الان ک بچه هستم😂

اول درسم تموم بشه سرکار برم پول دربیارم بعدش ب فکر ازدواج و دنبال ی آدم مناسب خودم باشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره رشته رو دوست دارمولی چون ازاده و هزینه دارم ناراحتم🥲

منم لب مرز دولتی بودم ولی نیاوردم.. واسه منم آزاد هست

منم اول ب خاطر دولتی نیاوردن ناراحت بودم یعنی ب خاطر همین هزینه ها ولی خانوادم گفتن هزینه حالا ی جوری درست میشه

خانوادت حامی ات هستن؟یعنی میتونن پولش رو بدن؟🥲

فک کنم ترمی حدودا ۳۰ تومن اینا دربیاد.. غصه نخور خدا پولشو جور میکنه

خواهش میکنم والا همه جور استایلی میزنن اما چیزی که من معمولاً میپوشم‌ کت و شلوار و مانتو کارمندی هست ...

اها بازم مرسی

راستش چون اولین بار هست دیگه ی خورده استرس دارم😬گیج میزنم کلا نمیدونم چی بپوشم چی بخرم چ رنگی بخرم😂

بقیه مشکی یا قهوه ایی تیره یا کرمی برمیدارن از این دوشی ها اما من چون اذیت میشم کوله برمیدارم همون م ...

اها مرسی

میدونی با جمله آخرت ک گفتی بارونی با رنگ قهوه ای اینا

خودمو با ی بارونی زرد تصور گردم وسط داشنگاه🤣آخه ی بارونی دارم کلا همونم زرد هست😁

منم لب مرز دولتی بودم ولی نیاوردم.. واسه منم آزاد هستمنم اول ب خاطر دولتی نیاوردن ناراحت بودم یعنی ب ...

اره خانوادم میگن تو برو از زیر سنگم باشه جور میکنیم

میدونی دلم براشون میسوزه چه گناهی کردن این همه پول بدن🤦🏼‍♀️

از ی طرف دو روز نشستم بخونم همش با گریه، مامانم گف برو باز افسردگی بگیری و... 

حالا میگم خوب بعدش کار هست براش بیکار نیستم🥲

میدونید چرا بهترین دوران زندگی ادم بچگی هست؟ چون گذشته ای نیست حسرتشو بخوری و این کوله بار گذشته هست که ادمو خسته میکنه 

اها مرسیمیدونی با جمله آخرت ک گفتی بارونی با رنگ قهوه ای ایناخودمو با ی بارونی زرد تصور گردم وسط داش ...

الهی عزیزم 😂😂چیکار داری بقیه چی میپوشن متفاوت باش منم همیشه رنگای روشن  شاد می‌پوشم بخاطر همینه تو ذهن استادا میمونم بهم میگن اون دختر رنگی رنگیه

در غنی ترین خاک فقیرترینیم...💔

اها بازم مرسیراستش چون اولین بار هست دیگه ی خورده استرس دارم😬گیج میزنم کلا نمیدونم چی بپوشم چی بخرم ...

خواهش میکنم 

طبیعیه من یه ترم مجازی خوندم ترم بعد که حضوری شد میخورد تو بهمن ماه بافت طوسی و‌ پاییزه مشکی و شلوار لی راسته با نیم بوت مشکی و کیف طوسی پوشیدم یه عزیزی بهم گفت تو دانشگاه هرچی ساده تر بگردی استادا بهتر برخورد دارن باهات و همینم شد

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اره خانوادم میگن تو برو از زیر سنگم باشه جور میکنیممیدونی دلم براشون میسوزه چه گناهی کردن این همه پو ...

الهی عزیزم میدونم چی میگی💔🥲

انشالله ی روزی براشون جبران میکنی ب این فک کنم ۴ سال دیگه رفتی سرکار حقوق ک گرفتی میتونی کمک خرجشون باشی یا چیزی نیاز داشتن براشون بخری.. 

چاره ای ک نیست پس فعلا خوشحال باش🙂💜