2777
2789
عنوان

بی بی چک

356 بازدید | 22 پست

سلام  15روز از موعد پری گذشته دیروز بی بی چک گذاشتم بعد از یه دقه یه هاله خییییلی کمرنگ افتاد??منفیه??اخه بعد از 15روز باید نشون میداد دیگ اونم پررنگ ن خیلی محو!کسی بوده تا چند هفتگی نشون نده!!!!عکس گذاشتم اپلود نمیشه!

لنشاالله که مثبت باشه ولی اگر میخوای مطمین شی باید ازمایش بدی🌷🌷

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم حتما لقاح دیر تشکیل شده و اینکه دیشب یکی از بچهای سایت گفت بعد۲۰ روز بی بیش مثبت شده

بعد1سال و 1ماه انتظار بالاخره خدا فرشتشو گذاشت تودلم خدا خودتم مواظبش باش خدایا ممنونتم🙏🙏🙏

اره میشه دختر دایی من بعد از دوهفته عقب انداختن بیبی نشون نداد

از داد فهمید

شمام یکی دیگ بذار اک باز هاله افتاد برو از بده

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
سلام عززیزم.منم همینطور ده روز عقب انداختم بیبی چک نشون نمیده رفتم آزمایش خون دادم منتظر جوابشم .چه ...

من سینه هام درد میکنه یکمم حالت تهوع شکم درد پریشب هم بخاطر افت فشار غش کردم ک بی سابقه بوده!یه هفته پیش بی بی زدم منفی تا اینکه دوباره دیروز هوایی شدم زدم بعد از ی دقه هاله انداخت نمیدونم گیجم!

من سینه هام درد میکنه یکمم حالت تهوع شکم درد پریشب هم بخاطر افت فشار غش کردم ک بی سابقه بوده!یه هفته ...

منم 8روز عقب انداختم بی بی منفی و علامت پری ندارم این ماه لتروزول خورده بودم ولی ترشح تخمکگذایم 14ام بود یعنی اخر دورم تقریبا.ممکن باردلر باشم شما تا روز چند تاخیر منفی بود بی بی.چه مارکی

خدایا ممنون بخاطر هدیه ای که بهمون دادی.

بچه ها منم ۱۰ روز عقب انداختم دل درد و کمر درد دارم ۱۰ روز پیشم رو دستمال لک دیدم یبار.ولی بیبی چکم منفیه.میخوام یکشنبه برم آزمایش خیلی دپرسم

دعا کنین به سلامت بارداریمو بگذرونم و سلامت بهم برسیم 🙏🙏لطفا