2777
2789
عههه😂بگو ببینم چی خریدییییی😍

فعلا هیچیییی 

امروز ک مدارکم بردم رفتم ببینم بچها پوششون در چ حده ینی حراست تا چ حد گیر میده 

صب دارم میزم خرید

انقد استرس دارم سوتی بدم جلو ترم بالایی ها ضابع شم😭

هر مهمی یه روز بی اهمیت میشه

فعلا هیچیییی امروز ک مدارکم بردم رفتم ببینم بچها پوششون در چ حده ینی حراست تا چ حد گیر میده صب دارم ...

وای چقد منیییییی خیلی استرس روز اولو دارمممم

معمولا شومیز میپوشن اینایی ک مدل مردونس..

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای چقد منیییییی خیلی استرس روز اولو دارمممممعمولا شومیز میپوشن اینایی ک مدل مردونس..

دانشگاه ما گیر میداد ب کوتاه

وای من خیلی استرس دارم همش مبکم نکنه کلاس پیدا نکنم

نکنه استرس بگیرم نتونم خودم معرفی کنم 

نکنه سوتی بدم حلو ترم بالایی ها ضایع شم😭

دانشگاه ما گیر میداد ب کوتاهوای من خیلی استرس دارم همش مبکم نکنه کلاس پیدا نکنمنکنه استرس بگیرم نتون ...

اره دقیقااااا

کوتاه نیس ک تا بالای زانوعه ینی زیر باسن 

ازاد ثبت نام کردی؟

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

اره

من خجالتیم کلن مخصوصا اگ کسیو نشناسم ک دیگ هیییچ🫠وای روز اولی ک خاستم وارد کلاس شممممم همه نگاه ها میاد سمتم😭

من خجالتیم کلن مخصوصا اگ کسیو نشناسم ک دیگ هیییچ🫠وای روز اولی ک خاستم وارد کلاس شممممم همه نگاه ها ...

منم فکرای تو تو سرمه 

همش مبگم ج غلطی کردم رفتم ثبت نام😐

من خجالتی نیستم اما همش فک میکنم همه از قیافم میفهمن ترم اولیم مسخرم میکنن 🤣🤣🤣🤣

منم فکرای تو تو سرمه همش مبگم ج غلطی کردم رفتم ثبت نام😐من خجالتی نیستم اما همش فک میکنم همه از قیاف ...

ن بابا اتفاقا اون روز ک من رفتم واس ثبت نام..پسرا ک اونجا بودن انگار ۱۵،۱۶ سالشون بوددد ولی مث اینکه ترم ۲،۳ بودن😞😂

ن بابا اتفاقا اون روز ک من رفتم واس ثبت نام..پسرا ک اونجا بودن انگار ۱۵،۱۶ سالشون بوددد ولی مث اینکه ...

وای مم خیلی استرس دارم😐🤣😭

نکنه اصن بخاطری دوتا تاریخ زدم مغایرت بخورم وایییی

وای مم خیلی استرس دارم😐🤣😭نکنه اصن بخاطری دوتا تاریخ زدم مغایرت بخورم وایییی

ن نگران نباشششش

عیزم میشه درخاست بدم؟

دوس داشتم یکی ک مث خودم ترم یکه رو پیدا کنم😁