2777
2789

یعنی چی یکی میشه بهم توضیح نوشته سال آخذ دیپلم سال اخد پیش دانشگاهی ماکه پیش دانشگاهی نداشتیم یعنی چییی یکی بیاد کمک منه بدبخت خدااااااا رد دادم روانی شدم دیگ😑😑😑💔😭

باز نوشته نمره پیش دانشگاهی نمره کل پیش دانشگاهی نمره کتبی دیپلم نمره کل دیپلم یعنی چیییی  

نمره پیش دانشگاهی و نمره کتبی دیپلم یکی مگه نیس😑😭💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۵,۲۰ سال پیش مدرسه اینجوری بود

ابتدایی ۵ سال

راهنمایی سه سال

دبیرستان سه سال تا دیپلم میگرفتی

پیش دانشگاهی که سال آخر دبیرستان حساب میشد اگه میخواستی دانشگاه بری باید پیش دانشگاهی هم می‌خوندی 

آخرین سال دبیرستان رو پیش دانشگاهی میگفتن الان میگن کلاس دوازدهم

الان می‌خوام دانشگاه ثبت نام کنم نوشته پیش دانشگاهی آخه من که پیش دانشگاهی نداشتیم😑😑😑💔😭😭

۱۵,۲۰ سال پیش مدرسه اینجوری بودابتدایی ۵ سالراهنمایی سه سالدبیرستان سه سال تا دیپلم میگرفتیپیش دانشگ ...

الان  پیش دانشگاهی وجود ندارد من تا دوازدهم موندم حالا دانشگاه قبول شدم می‌خوام ثبت نام کنم نوشته نمره پیش دانشگاهی آخه من که پیش دانشگاهی ندارممم

الان پیش دانشگاهی وجود ندارد من تا دوازدهم موندم حالا دانشگاه قبول شدم می‌خوام ثبت نام کنم نوشته نم ...

پیش دانشگاهی معادل سال آخر دبیرستان شماست معدل سال آخرت رو بنویس

در کل اون موقع هم ۱۲ سال بود الآنم ۱۲ ساله فقط اسماشون فرق کرده