callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 عنوان ماز شریکی 123 بازدید | 15 پست یکی بهم گفت بیا بریم ماز باهم پولش رو بدیم ، اگه اون ثبت نام کنه مگه میشه منم آزمون بدم؟ :/ رو پنل اونم هست آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂 1404/07/23 | 13:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sahar12ehsan عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 1424 نه نمیشه ولی میتونی خودت فقط آزمونش رو بخری ک کلاسا رو نری ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 فک نکنم هزینش چقدره؟ ۱۱ میل آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂
callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 نه نمیشه ولی میتونی خودت فقط آزمونش رو بخری ک کلاسا رو نری نه نمیشه ، گفتن باید همه رو باهم ثبت نام کنید ، خیلی نامردن خب شاید یکی کلاس نخواد مگه زوره آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂
callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 اطلاع ندارمولی هزینش چقدره مگه؟ زیاد نیست خودم تنها هم میتونم برم فقط برام سوال شد... قلمچی میرم من نیازی به ماز ندارم جدا آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂
ya865 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3552 ۱۱ میل من قلم چی ثبت نام کردم سال پیش، از طرف مدرسه بودم حدود ۵ تومن شدماز رو از تلگرام زدم، توهم اگه خرجش زیادته میتونی از تلگرام بخونی
sahar12ehsan عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 1424 نه نمیشه ، گفتن باید همه رو باهم ثبت نام کنید ، خیلی نامردن خب شاید یکی کلاس نخواد مگه زوره نه میشه من رفتم دختزم ثبت نام کردم بعد اومده بودن که فقط آزمون ثبت نام کردن ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 نه میشه من رفتم دختزم ثبت نام کردم بعد اومده بودن که فقط آزمون ثبت نام کردن جدی؟؟ چطوری میشه؟ اگه آزمون تنها باشه عالیه😭 ۲ تا آزمون بدم خیلی بهتر میشه ، از کدوم سایت؟ :> آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂
callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 من قلم چی ثبت نام کردم سال پیش، از طرف مدرسه بودم حدود ۵ تومن شدماز رو از تلگرام زدم، توهم اگه خرجش ... مرسی عزیزم♥️🫂😍 آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂
sahar12ehsan عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 1424 جدی؟؟ چطوری میشه؟ اگه آزمون تنها باشه عالیه😭 ۲ تا آزمون بدم خیلی بهتر میشه ، از کدوم سایت؟ :> برات ی شماره میفرستم زنگشون بزن دیدم گفت کلاسا با ازومون ۱۲ تومن قسطی هم بود ازمون خالی فک کنم نصف قیمت بود ۰۹۹۳۹۱۱۰۰۲۰ ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
callmeblue مدیر استارتر عضویت: 1404/04/19 تعداد پست: 149 برات ی شماره میفرستم زنگشون بزن دیدم گفت کلاسا با ازومون ۱۲ تومن قسطی هم بود ازمون خالی فک کنم نصف ق ... مرسیی🫂😍 آرامش به معنای نبودن لحظات سخت نیست؛ بلکه به معنای پذیرش لحظات سخت است🍂
sahar12ehsan عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 1424 مرسیی🫂😍 فدات بشم ❤️ ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺