2777
2789

ی النگو دارم ۴ساله پس اندارمه شوهرم‌خبر نداره،الان حدود ۳۰وخرده ای اینا میشه

یخچالم خیلی بده جادار نیس واقعا نیازمه،بنظرتون النگومو بفروشم یخچال بخرم؟دوقلو هس مارک هایر،میدن ۴۰تومن...

هم قیمتش خوبه هم کیفتش ...جادارم هس اذیت هم نمیشم...واس خودم هم جانداره هم جنسش افتضاحه هم دماش خوب نیس....شما بودین میخریدین؟نگین ب شوهرت بگو بخره،شوهرم فعلا ماشینمونو عوض کرده کلی قسط ایناداریم امکان نداره تا چننننن سال اینده بخریم،فوقش بتونیم مبل و این‌چیزا تازه کنیم......میخام بگم بابام خریده ب عنوان کادو

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوقلو 40 نداریمیخچال 40فریزر 40

اینو ازتایلند میاره فروشنده خیلی منصفه...

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

خب میفهمه النگوت نیستبه نظرم باید باهاش درمیون بزاری

النگومو نمیدونه کلا..ندیده..پس انداز مجردیمه

اصلا امکان نداده دو قلو چهل تومان بدترین مارک الکتروسان بود که اونم ساید پنجاه و هشت تومن

عزیزم اینو فروشنده رفته ازتایلند بیاره خودش قیمتشو گفت..هایر هس خودشم.خیلی تعریفشو کرد....واس همون دودل شدم ک بخرم 

به من باشه نکن یه سرمایه داشته باشی برا خودت بد نیست .. یخچال تا جون داره که استفاده کن بعدشم انشالل ...

واقعا؟

اخرش رو موافق نیستم شوهرت رو کوچیک میکنی .

هر کاری حال دلت رو خوب میکنه انجام بده .

من ۴ سال پیش همسرم موتورش رو فروخت برام تکپوش خرید .

امسال گفت برای کارم مجدد موتور لازمم گفتم ۲۱ گرم طلا پیشم داری برو بخر  یادش رفته بود طفلکی موتور خرید اضافه هم اومد  شد برا خودم باقیش .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

پس انداز مخفی برای خانم از نون شب واجب تره ..من باشم چنین کاری نمیکنم فعلا با همون یخچال بگذرون اوضاعتون که بهتر شد اقساطی بردار که شوهرت پرداخت کنه

بازم بهتره باهاش درمیون بزاری اول

بگی یه مقدار پس انداز دارم، یخچال نیازم

اگه بگی پدرت گرفته بعدا مشخص بشه واقعیت چی بوده،مسلما به غرورش برمیخوره و بهت بی اعتماد میشه

"گاهی یک لبخند ساده می‌تواند تمام خستگی جهان را بشوید."