2777
2789
عنوان

معتاد شدممم

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 27 پست
منم به قهوه اعتیاد پیدا کرده بودم، واقعا سختم شد تا ترک کنماینجوری شده بودم که میخوردم حالم خوب نبود ...

همسر منم خیلی زیاد قهوه میخورد درنهایت پوستش شد خشششک دیگه کم کم گذاشتش کنار پوستش خوب شد تازه فهمیدیم از قهوه بود بعد ترک😅

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ب خودت رحم کن

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

حالا شما شاید تو‌خونه قهوه بخوری. ولی بعضی از کافه ها برا اینکه مشتریاشون وابسته بشن قرص نمیدونم چی ...

نه بابا من تو خونه میخورم 

جوگولی بوگولی گوگولی مگولی اگوری پگوری خوخولی قوقولی

عزیزم ب خودت رحم کن

وای اصلا نمیتونم . موکوپات گازی و قهوه ساز برقی داریم هر روز قشنگ یه لیوان قهوه میخورم ، لیوانی ام میخورم :|
چایی ام که همیشه فلاسک بغلمه

اصلا وقتی نمیخورم کل روز سردرد شدید دارم

وای اصلا نمیتونم . موکوپات گازی و قهوه ساز برقی داریم هر روز قشنگ یه لیوان قهوه میخورم ، لیوانی ام م ...

بفروششون ب خودت رحم کن گناه داری

دمنوش و آبمیوهای طبیعی بخور

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       کاربری قبلی zahram882

وای اصلا نمیتونم . موکوپات گازی و قهوه ساز برقی داریم هر روز قشنگ یه لیوان قهوه میخورم ، لیوانی ام م ...

منو ببین...سرکار چون کارفرمام میخوره منم یدونه چایی میخورم..صبح ها هم یه نصف استکان به خاطر گرم بودنش

شده هفته ها نخوردم ..خودم یادم نبوده

چیز سختی نیست‌....کم کم کمش کن..جایگزین یه چیز دیگه کن...به مرور یادت میره

بفروششون ب خودت رحم کن گناه داریدمنوش و آبمیوهای طبیعی بخور

اره باید یه فکری به حال خودم بکنم کم خونی شدید و کمبود اهن شدید دارم . اصلا سرپا نمیتونم وایسم همش رنگم پریده و چشام سیاهی میره 

دیروز وسط خیابون سرم گیج رفت نزدیک بود برم زیر ماشین :|

منو ببین...سرکار چون کارفرمام میخوره منم یدونه چایی میخورم..صبح ها هم یه نصف استکان به خاطر گرم بودن ...

وای امیدوارم بتونم انجامش بدم چون واقعا اوضاع جسمیم بد شده . میشینم قشنگ فلاسک فلاسک چایی و لیوانی قهوه میخورم دارم داغون میشم

اره باید یه فکری به حال خودم بکنم کم خونی شدید و کمبود اهن شدید دارم . اصلا سرپا نمیتونم وایسم همش ر ...

خدانکنه اتفاقی بیوفته برات

آفرین