2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم یکی دوماه دیگه اقدام کنم انشالله بشه نشد برم ..شوهرمم باید بره یا اول خودم؟؟

خب اشتباهه دیگه این همه میگن سرخود اقدام نکنید جدا از بارداری هایی که ناخواسته اتفاق میفته که اونا هم درست نیستن وقتی تصمیم به بارداری میگیرید باید اول برید معاینات قبل از بارداری .

آزمایش و سونو بدید وضعیتتون چک بشه اگر نیاز باشه همسرتون هم معاینه میشه اگر نه فقط خودتون ، ممکنه یه چیز بدنتون کم و زیاد باشه همون باعث بشه باردار بشید ولی سقط بشه یا قلب تشکیل نشه یا مشکلی پیش بیاد . من یه ماه پرولاکتینم بالا بود دکترم گفت خوب شد اقدام نکردی اگرم باردار میشدی سقط میشد .

بعضی کیست ها یا فیبروم های رحمی در بارداری باعث سقط جنین یا بارداری های خارج از رحمی میشن برید معاینه بشید که اگر چیزی هست با دارو حل بشه و بعد اقدام کنید .

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

منم در گیر دومی هستم ...از قرص‌ها صورتم پر جوش شده ..بعد دختر خالم چهارمی داره میاره چند تا بی هم سق ...

چند ساله تونه؟ .منم مشکل داشتم اما خوب خدا بهم داد .بعد دو تا سقط .همسرتون مشکل نداره 

من دکتر متخصص شهرمون ول کردم چسبیدن به ماما قدیمی شهرستانمون گفت باید این کیست های تخمک برطرف کنی استروژن و پروژسترون داده فعلا ی ماه گذشت منتظر پری بیاد برم برا دور دوم