عسل_۱۲۹۰ مدیر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 4335 عنوان ممکنه❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 24 پست پسری که شکست عشقی خورده و تو دوسش داری ولی بهت گفته بیخیالم شو و.. اگ کنارش بمونی و براش صبر کنی ممکنه انتخابت کنه؟؟ 1404/07/23 | 01:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسل_۱۲۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 4335 ن لاشیم داریم خب من ۴سال طرفو میخواستم ولی اون میگف یکی دیگه رو میخواد و.. الانم که فهمیده دختره نامزد داره. نمد صبر کنم باز براش یا ن
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6108 خب من ۴سال طرفو میخواستم ولی اون میگف یکی دیگه رو میخواد و.. الانم که فهمیده دختره نامزد داره. نمد ص ... سنت کمه صبرکن اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....
عسل_۱۲۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 4335 چرا میخوای گزینه ای باشی برای درمان زخم های گذشته اشوقتی میتونی اولویت باشی چون ۴سال درگیرش بودم حیف نیس بیخیالش شم؟
کربختیاااااری عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 6108 وااا والا اگه ی بار با موی خیس ک بوی شامپو میده بغلت بخوابه میفهمی چرا ملت میرن زن میگیرن....
bibidi_babidi_boo عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 3364 چون ۴سال درگیرش بودم حیف نیس بیخیالش شم؟ حیف چهار سالی بوده که برای خودت سپری نکردیو حیف تر باقی لحظه هاته که صرف این شخص کنیوقتی کسی میگه بیخیال من شو با اصرار و به زور نمیتونی کاری کنی که دوست داشته باشهحتی اگر وارد رابطه ام بشی تو فقط ترمیم کننده میشی و در نهایت تو زخم برمیداری
عسل_۱۲۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 4335 حیف چهار سالی بوده که برای خودت سپری نکردیو حیف تر باقی لحظه هاته که صرف این شخص کنیوقتی کسی میگه بی ... هعییی نمیدونم باید چیکار کنم🚶🏻♀️💔😅 اگه بیخیالش شم یا برم تو رابطه ممکنه فکر کنه دوسش نداشتم؟
bibidi_babidi_boo عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 3364 هعییی نمیدونم باید چیکار کنم🚶🏻♀️💔😅 اگه بیخیالش شم یا برم تو رابطه ممکنه فکر کنه دوسش نداشتم؟ اینکه دوسش داشتی براش مهم بوده مگه ؟ حالا اینکه دوسش نداشته باشی مهم باشه؟حالا تو رابطه رفتن نه ولی خودتو درگیر این فرد نکن دیگه رو خودت متمرکز شو زندگیتو کن تو شرایط مناسب آدم مناسب خودت سر راهت قرار میگیرهبعضی چیزا از دور قشنگن
عسل_۱۲۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 4335 اینکه دوسش داشتی براش مهم بوده مگه ؟ حالا اینکه دوسش نداشته باشی مهم باشه؟حالا تو رابطه رفتن نه ولی ... ن خب میگم ممکنه بیاد سمتم و صبر کنم نمد
bibidi_babidi_boo عضویت: 1403/07/21 تعداد پست: 3364 ن خب میگم ممکنه بیاد سمتم و صبر کنم نمد خودتو اینطور قانع میکنی؟اگر سمتتم بیاد هرگز اون عزت و احترام و ارزش و ازش دریافت نمیکنی حتی اگر بهترین فرد روی کره زمین براش باشیآسیب میبینیصبر و برای خودت کن به سمت خودت برگرد بزار بقیه تلاش کنن برای اینکه توجه تورو جلب کنن عشق تورو بدست بیارن