2777
2789
عنوان

سکته مغزی

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 29 پست
انشالله خدا کمکتون کنه ...ایزی لایف میشه ؟اگه دستشویی رو متوجه میشه به زور ببرید دستشویی برای روحیش ...

کنترل ادرار داره خوشبختانه هرچی بهش میگیم بیا بریم دستشویی نمیاد یجورایی میترسه ازینکه بیفته 

ن از روز اول نمیتونست حتی بشینه

آفرین،همین درسته

اینو براش تکرار کن بهش بگو خیلی بهتر میشه

امروز با فردا فرق خواهی کرد

پدر همسرمن وقتی سکته کرد،کلا تکلم از بین رفت

بعد ۶ ماه دوباره صحبت کرد با درمان و دارو...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخورد ولی فشارشو پایین نمیاورد

خب تنظیم نبوده باید دکتر میبردید شاید نیاز ب دوز بالاتر داشتن... و یا اینکه با وجود خوردن قرصها حرص خوردن... ب هر حال امیدوارم زودتر سلامتیشون برگرده 

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
حرص و جوش ک خیلی میخورد متاسفانه

همونه پس... چون خودمم درگیر فشارخونم‌دکتر گفت فکر نکن دارو بخوری حرصم بخوری فشارت پایین میمونه... خیر... حتی با وجود قرص اگر حرص بخوری بازم فشارت بالا میره.. خیلی مراقبش باشید و علت حرصها رو پیدا کنید کلا نزارید کسی بهشون خبر بد بده وووو....

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
ببخشید چند وقته اینجورین؟

با امسال ۸سال شده 

کادرمانی خیلی خوب بود داشت بهتر میشد که خودشو کشت گفت نمیرم اذیت میشم 

بچه هاشم دیدن اذیت میشه نبردن 

که ای کاش گوش نمی‌کردن و ادامه میدادن 

بعد اون هی افت کرد و الان هم پاشو می‌کشه و اصلا تنها نمیتونه باشه

انشالله خدا کمکتون کنه ...ایزی لایف میشه ؟اگه دستشویی رو متوجه میشه به زور ببرید دستشویی برای روحیش ...

اوایل ایزی لایف میشد اما الان لگن براش میزاریم تغییرات داشته صحبت کردنش خیلی بهتر شده

چقد سخت خدا شفاشون بده چند سالشونه؟

و همچین مادر شما رو

الان ۷۰سالشه 

من از اول مریضی تا خود الان پیشش بودم فقط بهت میگم که دور مامانتو خلوت کن ،اون موقع ها که میگه راه نمیرم ولم کنید کامل تنهاش بزارید ببینه تا کی باید از شما کمک بخدا آب بخاد 

همش در دسترسش نباشید بفهمه شما هم زندگی دارید و نمی‌تونید همیشه پیشش باشید (منظور از تنهایی اینه باشید ولی فک کنه نیستید خونه که مجبور بشه خودش تلاش کنه)

برای مادر شوهرم آنقدر دورش شلوغ بود فک کرد تا آخرش همه میخان دورش باشن،بعد۲سال همه رفتن 

الان میگن کاش همون موقع تنهاست میزاشتیم حداقل نیم ساعت که به خودش تکون میدادحرکت میکرد

و همچین مادر شما روالان ۷۰سالشه من از اول مریضی تا خود الان پیشش بودم فقط بهت میگم که دور مامانتو خل ...

ممنون ازت راهنماییتون عزیزم انشااله خدا بهشون سلامتی بده