2777
2789
عنوان

خرید عطر

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 23 پست
وای منم بخدا همش میرم این سایته غصه میخورم البته در وسع خودم عطر و ادکلن میگیرم ولی دوست دارم از اون ...

آره منم میرم نگاه میکنم😂 البته قبلا اینهمه گرون نبود که حس میکنم اینایی که نظر نوشتن ارزون خریدن نه با اون قیمتا

منم میگیرم خیلی علاقه دارم تو لوازم آرایشی و بهداشتی فقط چشمم دنبال عطر و اسپری و مامه بخدا به هیچیه دیگه ای دقت نکردم تا حالا

به درک اسفل السافلین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم بخدا همش میرم این سایته غصه میخورم البته در وسع خودم عطر و ادکلن میگیرم ولی دوست دارم از اون ...

یادمه سال ۹۶ همه عطر و ادکلنا دور و بر ۸۰۰ هزار تومن بودن اونم اصله اصل اونموقع راحت میشد خرید

الان نه اصلش اصله نه میشه گرفت واقعا زوره

به درک اسفل السافلین

فععک نکنم ولی مرسی ایشلا توم

فدات

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

آره منم میرم نگاه میکنم😂 البته قبلا اینهمه گرون نبود که حس میکنم اینایی که نظر نوشتن ارزون خریدن نه ...

ارع منم اونطوری فکر میکردم ولی نظراتشون مال همین چند ماه پیش مثلا اخه تخفیفم میزارن ولی حتی با تخفیفم خیلی گرونه😂

ارع منم اونطوری فکر میکردم ولی نظراتشون مال همین چند ماه پیش مثلا اخه تخفیفم میزارن ولی حتی با تخفیف ...

آره میدونم منم تک تک تاریخارو چک کردم 🥲 شاید الان یادشون افتاده نظر بدن😂 به خودت امید بده بابا من قبول نمیکنم نههههه

آخه بری داخل پروفایلاشون میبینی طرف برای ۲۰ تا عطر نظر داده ۲۰ تارو باهم نمیتونه بخره تست کنه که

شاید کارشون فروش عطر و ادکلنه اصلا

به درک اسفل السافلین