2777
2789

عین کلاس اول ها دو ساعتم بین کلاس هاش وقت اضافی باشه بدو بدو زنگ میزنه بابام بره دنبالش بیارتش خونه با اسنپ و تاکسی هم نمیره بابام بیچاره باید روزی شش بار ببره و بیارتش به منم میگه تو باید از ۷،۸ صبح بیدار بشی غذا درست کنی تا من ۱۱ ،۱۲ میام نهار آماده باشه بخورم دوباره برم دانشگاه چون غذا های سلف در شأن والا حضرت همایونی نیست کارای کافی نتیش هم من یا  مامانم میبریم انجام میدیم دیشب گفت فردا رو استثنائا برنمیگردم منم میخواستم سر فرصت  در آرامش آشپزی کنم یهو ساعت ۱۱ پیداش شد قلبم اومد تو دهنم تا با استرس  غذا رو تا  ساعت ۱۲ و نیم  آماده کردم خیلی از همه طلبکاره به من میگه چی میشه تو بری تو هال و پذیرایی  بمونی  تا دوست همدانیم که شهر ما قبول شده نره خوابگاه بیاد تو اتاق تو زندگی کنه 😐

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

همگی جلوش وایستید خب

بابات فقط صبح ببرتش و عصر بیارتش. اگر اتوبوس مستقیم میبره که چه بهتر

بهش رو دادید پر رو شده فکر کرده چه خبره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خواهر وقیح و خودخواهی داری.به امثال خواهرت میگن تازه به دوران رسیده

تو چرا به حرفاش اهمیت میدی؟ اصلا جدیش نگیر.کاریم براش نکن.هرکی هرکاری میکنه برا خودش میکنه.

کاربر خانم هستم.

همگی جلوش وایستید خببابات فقط صبح ببرتش و عصر بیارتش. اگر اتوبوس مستقیم میبره که چه بهتربهش رو دادید ...

الم شنگه راه میندازه صدتا مثال میزنه که باباهای دوستام روزی ده بار میرن دنبالشون 

دانشگاهشون سرویس نداره ولی با تاکسی می‌تونه بره 

بیش از هرچیز در این جهان ، آزادی را دوست بدارید 

ولا ماهی ده دوازده تومن اینقدر چسی ندارع من دختر داییم سالن زیبایی داره سی سالشه ماهی کمتر هفتصد هشتصد  میلیون درآمدش نیست خونه ماشین بهترینها رو داره اینقدر چسی نمیزاره بهترین سالن زیبایی استان مون هست

حالا مامان و بابات بچشونه تو چرا باید بشی غلام حلقه به گوشش که از دیر آماده شدن غذا استرس بگیری.

ناراحت میشه خب به درک بشه بره یه چیزی کوفت کنه خودش.

وای من به جای تو عصبی شدم چجوری طاقت میاری نمیکشیش

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...