2777
2789
خیلی ضعیفم خیلی ریزه ام از نظرروحی داغونم براهمین کلا جون ندارم .قبول دارم من خودمم میدونم کمه وزنم ...

ن قدتون خوبه. اما یکم چاق بشید بهتره چون هرچی لاغرتر ادم کوتاه تر نشون میده من اینجوریم. الان همقد ی خواهر دیگه م هستم اما چون لاغرترم کوتاه تر نشون میدم

ادمــارو از روی ظــاهــرقــضــاوتــ نــکــنــیــد❌✖مـــشــکــل ایــنــجــاســتــ کــه‍ نــصــفــ ایــنــای کـه‍ خــدا رو قــبــول‌ دارن... خــداقــبــولــشــون نــداره... ✔🙄😏
عزیزم آدم باید خودشو دوس داشته باشه و مداااام جلو شوهرش از خودش تعریف کنه این نصیحت من به همه خانوما ...

من ک اصلا تعریف نمیکنم همیشه ایرادامو میگم

یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ...
من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ...
""السلام علیک یا صاحب الزمان ""

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله ولی من تو فامیلای شوهرم خیلی معذبم همیشه استرس میگیرم مهمونی دعوت میشیم پسر عموش عید زن گر ...

قد زن یلبند تر از مرد اه اه خیلی زشت میشه ک 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..

اشتباه میکنی گلم دیگه نکن کارمنو نکن 

من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده..
خودمونو عشقه یکی از مزایای ریز بودنم اینه که تا دلت میخوااااد میخوری تازه به خودتم آفرین میگی به خاط ...

من ک یذره اضافه میخورم چاق میشم چ آفرینی قد بلندا هرچی بخورن نشون نمیده

کاااااملا اشتباه میکنی مردا کلا خودشون متوجه نیستن، اگه زشت ترینم باشی هی بگی وای فلانی میگف چه قشنگی یا بگی وای چه قدر صورتم خوشمله چه قدر شانس اوردی و... واقعا فکر میکنن زیباترین زن گیرشون اومده.

الانم دیر نیس این نصیحتو از من داشته باشین

ن قدتون خوبه. اما یکم چاق بشید بهتره چون هرچی لاغرتر ادم کوتاه تر نشون میده من اینجوریم. الان همقد ی ...

اره دقیقا من کلا نخود دیده میشم  بالاتنم هم تحلیل رفته افتضاح کاش یکم تپل تربشم اندامم دخترونه ترشه 

اشتباه میکنی گلم دیگه نکن کارمنو نکن 

چشم سعی میکنم

ان شاالله ولی من تو فامیلای شوهرم خیلی معذبم همیشه استرس میگیرم مهمونی دعوت میشیم پسر عموش عید زن گر ...

منم اوایل اینجوری بودم ولی دیدم یبار مادرشوهرم‌تعریف کرد گف زن ک پیدا میکردیم براش (براشوهرم)هیچکدوم نمیپسندید تا تورو گفتیم قبول کرد گف همینو میخام ریزه میزه باشه  حالا دیگه یکم کمتر رو قدم حساسم ولی بازم دلم‌میخاس یکم بلند تر باشم

چی‌بگم والا😑
من که متوجه نشدم بلاخره دوس داری چاق بشی یا نه؟؟

نه بابا دوس ندارم چاق بشم ۶۰کیلوام