2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خاطر شهریه میگید پیام نور؟

از هر لحاظ ، خودم پیام نور می خونم .

بستگی به خود شخص هم داره مثلا من خودم تو طول ترم درس می خونم فقط برای دروس تخصصی دانشگاه می رم یا آزمایشگاه و کارگاه و تربیت بدنی ، تو طول ترم وقت آزاد زیاد دارم چون حضور در کلاسهای اجباری نیست ، که برای درس های اندیشه و ... یه روزم برای رفت و برگشت دانشگاه هدر بره و خسته بشم کرایه ها هم زیاد شده صرف نمی کنه برای هر درس پاشی بری دانشگاه اونم تو زمستون

پیام نور ورودی لهمن داره؟امکان قبولیش چجوریاس ؟

اره داره اما پذیرش معمولا تو بهمن کمه چون تغییر رشته میدن اکثرا میخوره بهمن 

با سوابق میشه برای بهمن 

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

غیرانتفاعی چطور؟

دروغ نگم از  کارکردغیرانتفاعی خبر ندارم من خودم پیام نور میخونم از نزدیکانمم ازاد برای همین گفتم برای رشته حسابداری ازاد بهتره 

درسته اما ازاد درس میدن مثل پیام نور نیست که هیچ درسی نمیدن شهریه هم هنوز اول راهی پیام میده بریز به ...

دانشگاه ما اساتیدش عالیه ، و دروس کاملا تدریس میشه 8 جلسه با چند جلسه اگه لازم باشه اضافه .

شهریه هم این جوری نیست همه اول پرداخت بشه ، 

اول شهریه ثابت پرداخت میشه که نهایت بشه 4 

دو هفته قبل امتحان یا حتی یه روز قبل امتحانات پایان ترم مابقی شهریه که متغییر پرداخت میشه .

اصلا فشار شهریه رو دانشجو نیست

حسابداری ، من چون دیپلمم ناقصه مشکل دارم نمره هامم جالب نیس

نگران دیپلم ناقص نباش بهت زمان میدن تا اصلشو ببری 

نگران دیپلم ناقص نباش بهت زمان میدن تا اصلشو ببری

غیرانتفاعی قبول شدم خب همین چند دقیقه پیش تماس گرفتم گفت امکان نداره اصن حالم خراب تر شد 

قصد دارم حضوری ام برم ولی میدونم اوکی نمیشه ولی واقعا حالم بده نمیدونم چیکار کنم

دل من دریاییه چشمه زندون منه🌊🐚

من غیر انتفاعی میخونم،دانشگاه ما اساتید واقعا خوبن ،شهریه هم خوبه انتخاب واحد شهریه ثابت رو پرداخت می‌کنیم و موقع امتحانا چند روز قبلش شهریه متغیر رو، تدریسشون واقعا خوبه و همه  استادا واقعا سطح علمی بالایی دارن 🥹

دانشجوی رشته مشاوره 🥹من یه دخترم که عاشق رشتمم🥰

دانشگاه ما اساتیدش عالیه ، و دروس کاملا تدریس میشه 8 جلسه با چند جلسه اگه لازم باشه اضافه .شهریه هم ...

منم دانشجوی پیام نورم رشته حقوق کاری ندارم اساتید قاضی و وکیل هستن اما جلسات شش جلسه هست اونم اگه درس بدن:/

تایم حذف و اضافه میشه پیام میفرستن شهریه پرداخت کنید

قرار بوده 22شهریور کلاسا برگزار بشه هنوز نشده تنها کاری که انجام دادن برنامه کلاس های عمومی که مال کل استان هست اومده از اساتید شهرهای دیگه هم نگم خدا شاهده رفتیم اعتراض کردیم مسئول اموزش میگه استاده جواب همکارا هم نمیده اعتراض هم میزنیم فایده نداره چه کنیم 

غیرانتفاعی قبول شدم خب همین چند دقیقه پیش تماس گرفتم گفت امکان نداره اصن حالم خراب تر شد قصد دارم حض ...

پارسال دیپلمم نبرده بودم اومد گفت بیا تو قسمت توضیحات پرونده بنویس تعهد میدم تا 26 دیپلم رو بیارم اون کسی که اینطور گفته برای راحتی کار خودش گفته چون نه تنها پیام نور کل دانشگاه ها برای دیپلم اوردن زمان میدن

پارسال دیپلمم نبرده بودم اومد گفت بیا تو قسمت توضیحات پرونده بنویس تعهد میدم تا 26 دیپلم رو بیارم او ...

نمیدونم خدا کنه بشه ، مرسی عزیزم

دل من دریاییه چشمه زندون منه🌊🐚

منم دانشجوی پیام نورم رشته حقوق کاری ندارم اساتید قاضی و وکیل هستن اما جلسات شش جلسه هست اونم اگه در ...

اون پیامی که میگی معمولا برای یادآوری که دانشجوهای که شهریه ثابت پرداخت نکردند پرداخت کنند ، برای شهریه متغییر نیست .

شاید دانشگاه به دانشگاه فرق داره ، ولی دانشگاه ما کلاس هاش طبق گزارش 101 برگزار میشه نهایت یه جلسه به تاخیر بیفته که اونم جبرانی برگزار میشه ، حرف شما رو هم قبول دارم هر جوری حساب کنی هر دانشگاه خوبی و بدی هم کنارش داره