2777
2789
عنوان

عقدم عزا شد

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 24 پست

تا نه آبان خیلی مونده هفتمش رد شده تا اون موقع. فامیل نزدیکم که نیست حالا قبلش میتونین برید خونه زنداییت اینا یه اجازه ای چیزی بگیرید

او داشت گور تورا میکند، تو نگران خستگی دستش بودی،آدم احمق!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم میگه زشته ما ابرو داریم زندایی ناراحت میشه

عزیزم اینجوری بخوای پیش بری آرزوی عقد باید ببری اون دنیا😑

کار خیر که به تاخیر نمیندازن یه مراسم ساده بگیر تموم شه بره

آره دیگه باید ۴۰ روز صبر کنید حتما حکمتی داره نگران نباش 

آدما فرق دارن من برادرزادم فوت شد خواهرشوهرم عروسی دخترشو گرفت خیلی زود من ناراحت نشدم اصلا چون گفتم به هر حال عروسی رو داماد میگیره و اونا مجبور نیستن واسه غم من غم دار باشن یکیم میبینی حساسه تا ابد رو دلش میمونه بهتره همون بعد ۴۰ ام بگیرید 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید