2777
2789
تا حالا با خودکشی موفق مواجه نشدم اونایی هم که می شنویم بر اثر خودکشی مردند مرگ شون نزدیک بوده وگرنه ...

بله با چاقو رگشو هم بزنه فقط جاش میمونه و خوب میشه

یه سری دارو های مخصوصه که بدون نسخه نمیدن اونارو مثلا یه بسته بخوره میمیره

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم اینقدر گریه کردمو آرام بخش خوردم اصلا آروم نمیشم

کاش میشد با خودکشی آدم راحت بشه ولی باور  کن اون طرف بخاطر اینکه  به زندگیت پایان دادی زجر می‌کشی  به عذاب روحی خیلی وحشتناک 

[QUOTE=398306597]ببین برای خودکشی بهترین راه همون روش قدیمی صندلی و طنابه یه چهارپایه میزاری طناب و ...

خدا شاهده با همینم چند وقت پیش تو بیمارستان مواجه شدم

طرف این حوری خودکشی کرد ولی اولش رفت تو کما خوب زجر کشید حالا هم زنده مونده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

کاش میشد با خودکشی آدم راحت بشه ولی باور کن اون طرف بخاطر اینکه به زندگیت پایان دادی زجر می‌کشی ب ...

دقیقااا 

جسم می می‌ره ولی روح زنده ست

فوقش بگیم اون دنیایی وجود ندارن ولی خب روح تو همین دنیا هم باشه دقیقا همون مشکلات رو داره می بینه 

که مثلا شوهرش تغییر نکرده مامانش مثلا داره پشت سرش حرف می زنند و...

بله با چاقو رگشو هم بزنه فقط جاش میمونه و خوب میشهیه سری دارو های مخصوصه که بدون نسخه نمیدن اونارو م ...

اتفاقا با همین ها زیاد مواجهیم تو بیمارستان 

فقط یکی از قسمت های بدنش رو از دست میده و زجر می کشه 

به نظر من مرگ هم شانسی هست

اتفاقا با همین ها زیاد مواجهیم تو بیمارستان فقط یکی از قسمت های بدنش رو از دست میده و زجر می کشه به ...

ما همسایه بغلی یه سری دارو از روانشناسش داشت یه عالمه خورد مورد

کاربری دست دو نفره به خداا دوتا دانشجو بدبخت

دقیقااا جسم می می‌ره ولی روح زنده ستفوقش بگیم اون دنیایی وجود ندارن ولی خب روح تو همین دنیا هم باشه ...

نه عزیزم عذاب روح در اون دنیا باروح این دنیا داخل جسم متفاوتن چون پرده ها کنار می‌ره خیلی حقایق و میبینم و حتی عذاب وجدان شدید و رجرروحی از کشتن به نفر و یا خودش داغونش میکنه