منم انقد تو اینستا مهیار و یاشار و فش دادم بلاکم کردن ولی کیمیا سرتق تر از این حرفاست
دلم واقعا واسه آیدا سوخت بیچاره
تو دست مادرا سبد لاله های جوان🖤🕊️ حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن...کنار پرچم ایران از پرچم کشور های عربی استفاده میکنن و تاریخ ایران از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن اما تاریخ و زندگی همه اعراب و پیامبرا بلدن و افتخار هم میکنن !شما لازم نیست درس وطن پرستی و ایرانی بودن بدی ..
یاشار اعتمادبهنفس بودن با آیدا رو نداشت قشنگ معلوم بود،چون آیدا واقعا سرتر و موفق تر هست و یکیو میخ ...
اه اه اه مامان بابام از هم جدا شدن😒
تو دست مادرا سبد لاله های جوان🖤🕊️ حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن...کنار پرچم ایران از پرچم کشور های عربی استفاده میکنن و تاریخ ایران از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن اما تاریخ و زندگی همه اعراب و پیامبرا بلدن و افتخار هم میکنن !شما لازم نیست درس وطن پرستی و ایرانی بودن بدی ..
من بچه های فصل قبلو بیشتر دوست داشتم با اینا حس غریبی میکنم
میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔