2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 104 پست
الان یکی میاد مینویسه،خداروشکر که من نمی‌بینم🤣🤣🤣

دقیقا انگار چیز خاصیه 

بنظرم بیشتر اموزنده اس 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تا قسمت ۱۰ دیدم زیاد جنجالی نبود الان خوب شده؟

اوه اوه دعوا اصلی قسمت ۱۲ بود 😂😂 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 مگه میره بیرون از سرم صدا ........ 🖤 تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است دل من پیش غریبیست که نامش وطن است

منم انقد تو اینستا مهیار و یاشار و فش دادم بلاکم کردن ولی کیمیا سرتق تر از این حرفاست

دلم واقعا واسه آیدا سوخت بیچاره

تو دست مادرا سبد لاله های جوان🖤🕊️ حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن...کنار پرچم ایران از پرچم کشور های عربی استفاده میکنن و تاریخ ایران از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن اما تاریخ و زندگی همه اعراب و پیامبرا بلدن و افتخار هم میکنن !شما لازم نیست درس وطن پرستی و ایرانی بودن بدی ..

یاشار اعتمادبه‌نفس بودن با آیدا رو نداشت قشنگ معلوم بود،چون آیدا واقعا سرتر و موفق تر هست و یکیو میخ ...

از وقتی کیمیا اومد رفتار یاشار عوض شد 

بره بمیره بابا با اون مثال های مسخره اش 

آررررررهههههه. اووووم . اارررررره😂

نازعنین 🤣

یاشار اعتمادبه‌نفس بودن با آیدا رو نداشت قشنگ معلوم بود،چون آیدا واقعا سرتر و موفق تر هست و یکیو میخ ...

اه  اه اه مامان بابام از هم جدا شدن😒

تو دست مادرا سبد لاله های جوان🖤🕊️ حرفی برای گفتن ندارم، من هم اضافه میکنم نانی برای خوردن،روحی برای زندگی،وطنی برای ماندن، اشکی برای ریختن...کنار پرچم ایران از پرچم کشور های عربی استفاده میکنن و تاریخ ایران از قبل از ایران باستان تا صفوی و پهلوی و دوران معاصر بلد نیستن اما تاریخ و زندگی همه اعراب و پیامبرا بلدن و افتخار هم میکنن !شما لازم نیست درس وطن پرستی و ایرانی بودن بدی ..

من منتظرم مهیار حذف شه

بیصبرانه 

نازنین ، مهیار ، جاوید 

جاوید بدذات تر از همشونه

مثال نوتلا و پیتزا🤣🤣

اره 😂 زیر پستش همه پیتزا میفرستن 

اه اه اه مامان بابام از هم جدا شدن😒

بابایی رو رو هوا زد 

من بچه های فصل قبلو بیشتر دوست داشتم با اینا حس غریبی میکنم

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔