2777
2789
عنوان

خیلی اعصابم خورده خیلی ناراحتم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 59 پست

وقتی خودت برا کار و زحمتت ارزش قائل نیستی از بقیه چه انتظاری داری.از این به بعد بگو قیمت منم مثل بقیه جاهاس اولاش ی کم قیمت پایین میگفتم تا دستم راه بیفته 

کاربر قدیمی فراموشکار .از سال۹۳عضوم ولی هم نام کاربریم یادم رفته هم پسورد ایمیلم نمیتونستم بیام 😬مجبور شدم دوباره اکانت بزنم

خوده خرم کفتم هرکی دفعه اول بیاد تخفیف میدم الان بهش گفتم ۳۰۰ بعد دیدم ک برا خودم فقط ۳۰۰ درمیاد چیک ...

اگه میبینی مشتریت اهل چونه زدنه 50 بالاتر بگو تا   همون 50 رو تخفیف بگیره ازت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنطرت ب خانومه بکم برا خودم ۳۰۰ درومد رفتم وسیله خریدم من هیچ سودی نکرفتم ازت فقط پول موادم شد ؟؟؟

ببین عزیزم خودخوری نکن به مشتری زنگ بزن

بگو مواد اولیه م تموم شده بود

رفتم خرید خیلی هزینه بالا رفته 

قیمتی که ب شما گفتم نمی صرفه برام

اگر قیمت بالا رو قبول کرد انجام نکرد عذرخواهی کن و با احترام بگو نمی تونی

مطمئن باش دفعه بعد باز مشتری خودت میشه 

کوتاه نیا 

در راه خدا که کار نمی کنی برای وقت و پولت ارزش قائل باش

خودتو دست بالا بگیر

انشاالله پر روزی باشه ✨🤍

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
بنطرت ب خانومه بکم برا خودم ۳۰۰ درومد رفتم وسیله خریدم من هیچ سودی نکرفتم ازت فقط پول موادم شد ؟؟؟

اره حتما بگو

بهش بگو موادشو از سری قبل گرونتر پام افتاده

بگو بازار خیلی اوضاش بده و هرروز قیمت موادی که میخرم  گرونتر میشه

بگو یمقداری اومده رو هزینتون

اگه تمایل دارین با مثلا 450 براتون درست میکنم 

بگو چون 350 پول موادم شده

تو یکم بیشتر بگو همون سیصدو نگو

اره تعارف نداری ،زنگ بزن بگو مواد گرون شده این فقط پول مواده الان قنادیا  هم کیک این قیمتی ندارن 

در درجه اول پیج بزن نمونه کار و رضایت مشتری بزار پستای پیجتو جذاب بزار ک فالور بگیری 

وقتی سفارش قبول میکنی مواد اولیه و مایحتاج کارت رو قیمتاشو لیست بگیر یادداشت کن و هر مقدار سودی ک مد نظرته اضافه کن(یک مقداری بگو ک معقول باشه قبول کن چون ابتدای کارته یکم کمتر بگیری ب نفعته چون مشتری جذب میشه)

تخفیف میخوان نگو نمیدم و... از ویژگی ها و تمیزی کارت کیفیت مواد بگو و بگو با توجه به این مواد و... خیلی قیمت مناسب و معقولیه اگر مایلید ثبت سفارش کنم مطمئن باش وقتی کار تو ۸۰۰-۹۰۰میارزه اینو طرف هم میدونه پس میگی ۳۰۰-۴۰۰رو هوا میزنه تخفیفم برای این میگه ک تا حد ممکن پول نده

ضمنا وقتی خودت برای کار و هنرت و وقتت ارزش قائل نشی مطمئن باش کسی هم این لطف رو در حقت نمیکنه.

ببینم عکس مدل کیک رو؟

چند کیلویی داری ۳۰۰ میزنی؟

من مینی میخرم اندازه کف دست۱۷۰

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
۸۰۰ گرم

۳۰۰ کمه اما مثلا ۸۰۰ هم نگو قاعدتا اگر قیمت جاهای دیگه و فنادی بگی نمیان خب اگر بیرون ۸۰۰ هست تو بگو نصف سود بکش اوایلش مشتری ک‌جذب شد دیگه زیادتر کن

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
در درجه اول پیج بزن نمونه کار و رضایت مشتری بزار پستای پیجتو جذاب بزار ک فالور بگیری وقتی سفارش قبول ...

اره بخدا عکس همین کیک رو فرستادم برا پیج دیگ گفتم ۸۵۰ میشه بهش بگم؟؟؟