ماشین خریدم، بیاید براتون بگم چه کلاهی سرم رفت....
چند وقت پیش رفتم یک تارا صفر بخرم. از بین آگهی ها یک جا که به ظاهر قیمت بهتری می داد و معتبر به نظر می رسید نزدیک میدان توحید پیدا کردم تماس گرفتم و باهاشون قیمت و سال رو چک کردم. گفت همون قیمت آگهی میدیم و 404ماشین هست. یک هفته ای هم مدارک میاد.
بعد که رفتم برای خرید و همه صحبت ها رو کردیم طرف گفت اگر می خواهید ببریم آپکو قبل تحویل یکسری آپشن هم براتون نصب کنیم. پیشنهاد خودش هم دوربین ثبت وقایع و مانیتور صندلی عقب بود.
ما هم گفتیم خوبه
گفت پس اگر می خواهید آپشن نصب بشه باید ماشین برج روز بردارید چون اون قیمت که بتون گفتم برای ماشین های آخر 403 (بهمن اسفند) هست که شاسی شون 404 می خوره ولی دیگه گارانتی ندارن . ما هم گفتیم باشه. همین جا 125 میلیون قیمت رو برد بالا. منم چون خیلی گرفتار بودم و می خواستم کار رو تموم کنم و می دونستم همشون از این بازی ها دارن گفتم باشه. بیست میلیون دیگه هم برای اون آپشن ها که توافق کردیم گذاشت روش.
عصر ماشین رو تحویل داد گفتن مدارک چهارده تا بیست روزه میاد ولی تو قرارداد نوشت سی روز کاری که عملا هم چهل روز بعد و با کلی پیگیری مدارک رو داد. موقع تحویل، ماشین رو کنار خیابون یک جای بد گذاشته بود که همش می ترسیدم اتوبوس بیاد بزنه به من یا ماشین برای همین سریع تحویل گرفتم که برم یک جای امن.
اما تازه بعدش که مدارک اومد و ماشین رو به نام کردم و شروع کردم استفاده، تازه فهیدم چه کلاهی سرم رفته.
دوربین ثبت وقایع که یک چیز بی نام و نشان و بدون هیچ کاتالوگ و فکر کنم پایین ترین چیزی که تو بازار هست باشه
مانیتور عقب که برام نصب کرده سه سال از گارانتی اش گذشته بود و اصلا تصویر پخش نمی کرد. چند بار هم پیگیری کردم. گفت اینها اصلا آپکو نیست و ما هم نمی دونیم کی نصب کرده .
خلاصه که بیست تومن الکی پرید. یک ماه هم هست دارم ازشون پیگیری می کنم اصلا پاسخگو نیستن.
اومدم اینجا به شما دوستان بگم اگر شما هم مثل من مجبور شدید برای خرید ماشین صفر سراغ این فروشنده های بی وجدان بروید، اولا حواس تتون به گارانتی ماشین باشه. ماشین بدون گارانتی بتون نندازن.
بخصوص ماشین های ایران خودرو که از در نیومده باید راه به راه بری نمایندگی برای تعمیر و با گارانتی هم داستان داری چه برسه به بدون گارانتی.
دوم اینکه هیچ پیشنهاد آپشنی رو از فروشنده قبول نکنید. هر چی آپشن خواستید بعد فرصت دارید خودتون با دقت انتخاب کنید بدهید براتون نصب کنند.
حالا هم نمی دونم چطوری مجبور شون کنم خسارتی که بهم زدن جبران کنن. اگر پیشنهاد یا تجربه ای دارید ممنون میشم راهنمایی کنید.