2777
2789
پروفتو بده بخورم😍😂😂😂

😍😍دندوناشو هم میخای 🤭

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا دقیقاخدایا اینا چی بود خلق کردی حکمتتو شکر🤧🤣

خاکش اضافه اومد 

فکر کنم خودش هم تو خلقتش مونده 🥱

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
مگه چیکار میکنه؟

دیروز ی کلمه ب خاطر کارای قبلش ک مقصر بوده بهش تذکر دادم

حالا از دیروزه ن سلام میکنه بهم ن خدافظی عین گاو سرشو میندازه پایین میره میاد

مولانا چ قشنگ میگه:................................ گر شود عالم نگارستان،نگـــــــــــار من یکی ست😘

فقط مردا نیستن . منم خونوادمو دارم بزور تحمل میکنم الکی خودمو قوی نشون میدم اما خیلی وقتها کم میارم . مردا رو میشه گفت غریبه هستن زیاد انتطار نمیشه داشت ولی ادم خونوادش درکش نکنه خیلی سخته یه خانمه میگفت مامانم میاد خونمو برام تمیز میکنه شوهرم نازمو میکشه بچمو مادرم بزرگ میکنه بابام شوهرمو تو چنگش داره شوهرم ازم حساب میبره.  عاشق منه. من این حرفارو می‌شنوم خیلی حسودیم میشه هیچکدوم از این چیزا رو ندیدم تو زندگیم مخصوصا خونواده. من از هیچ مردی انتظار ندارم ولی از خونوادم اره. انتظار دارم هوامو داشته باشن ولی از نطر عاطفی درکم نمیکنن 

تاپیکمو بخون گلم ببین چه غلطایی میکنه این بشر فکر کردم آدم شده ولی خب...اشتباااه

خوندم 😔 خدا زن ومرد خائن رو نابود کنه