2777
2789
عنوان

زد تو گوشم.

1710 بازدید | 52 پست

دیشب نصف شب دعوامون شد.سر اینکه باز مهمونی خونه فامیل من دعوت بودیم که بازم مثل همیشه دیر اومد.خونه خانواده ی خودش همیشه زود میره و بخاطر خانوادش خیلی زود میاد.حتی برای سینما رفتن.دیشب خیلی دیر اومد.هر بار هم بهش گفتم من دوست ندارم دیر برم توجه نکرده.وقتی برگشتیم بهش گفتم ازت ناراحتم و حرفامو زدم کلی گفت تو چشم سفیدی و نمیبینی کارای منو و من بعدش لبتاپو روشن کردم فیلم ببینم.یهو پاشد لب تاپو کوبید زمین و هی حرفای بد زد و زد تو صورتم و پیشونیم و حرفای بد.دیگه نمیدونم چکار کنم.خستم کرده.بهش میگن چرا میزنی تو صورتم میگه تو دهنتم میزنم.دیگه نمیدونم چکار کنم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من معتقدم همیشه توی دعوا دو طرف مقصرن. شما اومدی اینجا یه جوری قضیه رو تعریف کردی انگار همسرت روانیه. ولی معلوم نیست خودتون چه حرفایی بهش زدید که داغ کرده. البته کتک زدن توجیهی نداره. ولی ما خانوما بهتره اول روی رفتار خودمون کار کنیم

دختر عزیزم عاشقانه دوستت دارم امیدوارم برات مادر خوبی باشم. خدایا مواظب دختر کوچولوم باش
حس میکنم بی پناه گیرم اورده و میخاد فقط زور بگه.هیچی براش مهم نیست.هیچی😔

يعني چي بي پناه خانوادت كنارت نيستن؟

بايد همون لحظه ميگفتي مرد نيستي دست روي زن بلند ميكني

انقد ضعيف نباش جلوش بچش كه نيستي زنشي ززززنش

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
اگه اولین بار که زد تو صورتت کاری میکردی که از زدنش پشیمون بشه الان بهت نمیگفت میزنم تو دهنت

اولین باز بود.نمیدونم چرا یهو این کارو کرد.از دیشب قلبم درد گرفته.بدترش این بود که مامانم تو اتاق کناری بود و اصلا نمیتونستم حرف بزنم