2777
2789
عنوان

کج شدن بینی

149 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من ی سال دماغمو عمل کردم ولی ی کوچولو کج شده  ب سمت چپ از بعد عمل ب دکترمم هرچی میگفتم قبول نمیکرد الان نمیدونم چیکار کنم درس بشه کسی تجربه ای داره ممنون میشم کمکم کنه 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشقم من الان ۵ساله عمل کردم یادمه یکسال و نیم اول حتی رفتم دکتر ترمیم بینی پیدا کردم که ترمیم کنم ولی بعدش بینیم انقدر خوب شد ورمش رفت یعنی میبینم کیف میکنم،میگم هیچ بینی ای به قشنگی واسه خودم ندیدم بقیه ام خیلیییی تعریف میکنن 

نگران نباش ورم بینی دوسال زمان میبره خوب شه اگر واقعا مشکلی باشه بعد از سه سال حداقل اقدام به ترمیم کن

عشقم من الان ۵ساله عمل کردم یادمه یکسال و نیم اول حتی رفتم دکتر ترمیم بینی پیدا کردم که ترمیم کنم ول ...

امیدوارم همین طوری ک میگی باش شوهرم همش میگه دماغت یکم کجه ولی دکتذم قبول نمیکنه

چسب بزنم درست میشه؟

اره من مثلا قبل جاهایی ک برام مهمه چسب میزنم

مثلا از پنجشنبه میزنم برا جمعه...

اره خییییلی بهتر میشه.

من تا الان نه پول عمل مجدد داشتم پیش دکتر خوب نه حاضرم فیلر و آنزیم و اینا بزنم...

عشقم من الان ۵ساله عمل کردم یادمه یکسال و نیم اول حتی رفتم دکتر ترمیم بینی پیدا کردم که ترمیم کنم ول ...

بنظرتون چاق شدن میتونه باعث به هم ریختن فرم بینی هم بشه؟من سی کیلو بیشتر از زمانی هستم ک عمل کردم🙈گاهی میگم یعنی لاغر بشم کجی بینیم درست میشه یا بدتر میشه؟