2777
2789
عنوان

سوگل کجاست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2241 بازدید | 46 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

كين چرا من نميتونم تشخيص بدم😐

کافیه یه نفر از سایت بره یا قطع بشه یه کاربرهایی که تا به حال ندیدیشون ظاهر میشن شروع میکنن به عقده گشایی.یعنی هیچوقت دیگه ای تو سایت نیستن جز این مواقع.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
کافیه یه نفر از سایت بره یا قطع بشه یه کاربرهایی که تا به حال ندیدیشون ظاهر میشن شروع میکنن به عقده ...

خاك تو سرشون🤬🤬🤬🤬بوووق🤬🤬🤬🤬🤬بوووووووق

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶
لیاقت بعضیا همون کاربرایی مثه ساریتا و فاخته هستند    

اوه اوه اوه .نبودی ببینی چه ریختن سر من .اخرم بهم گفتن تو خودت خرابی که به طرف میگی شوهرت اشتباه کرده ببخشش!!!!!!خلایق هر چه لایق 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

من هم برم بخونم ببینم چی شده😊

💕خدایـــــــــــا دلم به ســـــان قبله نماست✨✨وقتی عقربه اش به سمت " تــــو " می ایستد . . .✨✨💫آرام می شــــ‌ـــ‌‌ـود...!💕
بگید دیگه  همه جا حرفشو میزنن خو

ساریتا کاربری بود که میگفت میمون خونگی داره و عکسای بانمکی از یه میمون کوچولو میذاشت و خلاصه زندگیشم خیلی لاکچری جلوه میداد بعد گندش دراومد همش دروغ بوده همه عکسا هم اینستاگرامی بوده

فاخته هم میگفت شوهرش یه زن گرفته و میره و میاد ولی گفته به خاطر پولشه که گرفتتش و هنوزم فاخته باهاش زندگی میکرد اینجور که میگفت که اونم متاسفانه معلوم شد دروغ بوده البته قضاوت نمیکنم ولی خب ....‌چی بگم

اها اسم میمون ساریتا نارگیل بود که خیلی هم بچه های سایت دوستش داشتن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍