2821
2789
من یه فیلم دیدم اسمشFall بود انقدر این فیلم برام جذاب و هیجان انگیز و ترسناک بود که بعد از اون هیچ ف ...

مرسی نگاش میکنم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه کردی نظرتو دربارش بهم بگو❤️

جنی منیه؟یا ادم خاری؟

وای عاشق ادم خواریم😍

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

جنی منیه؟یا ادم خاری؟وای عاشق ادم خواریم😍

نه اینجوری نیستش کلا😂

دوتا دختر از یه دکل میرن بالا اونجا گیر میوفتن خیلی هیجان داره ببینش حتمااااا

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

نه اینجوری نیستش کلا😂دوتا دختر از یه دکل میرن بالا اونجا گیر میوفتن خیلی هیجان داره ببینش حتمااااا

او دیدمش،همونی که اخرش یکی از اونا مرده بعد اون یکی گوشیو میزاره توشکم دوستش پرتش میکنه پایین

این ترسناک بود واست؟😅

او دیدمش،همونی که اخرش یکی از اونا مرده بعد اون یکی گوشیو میزاره توشکم دوستش پرتش میکنه پاییناین ترس ...

هیجانش زیاد بود جوری که همش استرس داشتم مخصوصا موقعی که از دکل میخواستن بالا برن اون پیچا شل شده بود

یا اون صحنه که دختر دید دوستش مرده🥲

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792