2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان عزیز اگر کسی نیاز به مشاور زنان و زایمان آنلاین داشت من یک مامارو میشناسم که خیلی باسواد و خوش اخلاقه . ویزیت اولشون هم ۳۰ هزارتومنه‌. اگر نیاز داشتین بهم خبر بدین.

دیرم شده اولی ۱۶ سالشه دومی ۶ پدرمو دروورون انقد که لج میکنن میجنگن

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اکثرا تو اطراف دیدم پنج شش سال فاصله دارن 

ولی من بچه دار بشم ده یا بالای ده سال فاصله میدم

با افتخار تمااام ترک و آذری ام😌 عاشق وطنم؛ ایران🇮🇷🫀اندکی مغرور...! درونگرا و ساکتم ولی زبونِ درازی دارم🤧آرزوهامو سعی میکنم به هیچ بنی و بشری نگم. چون اطرافم خبرچین و حسود زیاد دارم (ولی باز درز میکنه) 😩 در اکثر مواقع زندگیم تنها خودم بودم و خدام🥺 یادگرفتم که قوی و مستقل باشم...:) 

خوشبحالتون چجوریه دوس دارین بچه بیارین، ولا من فعلا همین اولیش دهنمو سرویس کرده هفت ماهه نخوابیدم، اصلا به بچه دوم فکر نمیکنم

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

فاصله ی سه سال خوبه 

هفت سال زیاده الانم کلاس اوله نیار کلا تا مدرسه اش تموم بشه بعد باردار شو کلا درگیری بچه  مدرسه ای و بچه کوچیک سخته چون بزرگه نیاز به توجه و رسیدگی داره کوچیکه هم که نمیفهمه همش توی دست و پاست اگر یکی اون وسط بود میشود اون دو تا با هم سرگرم باشن شما هم با بچه ی بزرگ سر و کله بزنید

ماهم فکر نمی‌کردیم بزرگتر که شدن عملیش کردیم😆

منکه عملیش نمیکنم، نه عید تونستم مسافرت برم نه تابستون، مجبورم همش از صبح تا شب خونه باشم، تازه مادرمم کمک میکنه، 

همین یکیشم به اجبار آوردم

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

منکه عملیش نمیکنم، نه عید تونستم مسافرت برم نه تابستون، مجبورم همش از صبح تا شب خونه باشم، تازه مادر ...

من از بچه خیلی بدم میومد ولی الان دومی دو سال خورده ای شده همش فکر سومی میاد تو سرم🙈

من از بچه خیلی بدم میومد ولی الان دومی دو سال خورده ای شده همش فکر سومی میاد تو سرم🙈

خدا حفظشون کنه،