2777
2789
عنوان

بیایین عکسمم💞📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 48 پست

واسه داداشم بیایم خاستگاریت بانو🥹❤️🙈

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

واسه داداشم بیایم خاستگاریت بانو🥹❤️🙈

ایییوایی🥲🫣

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جووووونمممم خدا حفظت کنه گل خانومی🥰😍درضمن عاشق اتاقت شدممم🥰🥰😍

🥲😂💕 من عاشق خودتتت

ارهه کلیی عروسک دارم😂😂

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

خیلی سعی میکنم از این به بعد آدم خوبی باشم🙏🙄😆🤫

ادم خوبی که هستی جانم🥰

بی ادب نباش تعلیق نشی😂😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خیلی سعی میکنم از این به بعد آدم خوبی باشم🙏🙄😆🤫

منم تاپیک زده بودم ۴ تا پسر مزاحمم شده بودن 

تاپیکم ترکید ۳ روز تعلیق شدم 

بوس بهت🤣🤣♥️♥️😘

😘😘

منم تاپیک زده بودم ۴ تا پسر مزاحمم شده بودن تاپیکم ترکید ۳ روز تعلیق شدم

همیشه یه دیوونه پیدا میشه بهم تهمت میزنه مزاحم میشه

این اواخر ۲۱ روز تعلیق بودم

در ره دل چه لطیف ست سفر! هیچ مگو...💚🌱

🥲😂💕 من عاشق خودتتتارهه کلیی عروسک دارم😂😂

😂😂😂😂اتاقت رو همینجوری نگه دار وقتی عروسی کردی برگردی حس خیلییی خوبی داره برات🥹🥹

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
😂😂😂😂اتاقت رو همینجوری نگه دار وقتی عروسی کردی برگردی حس خیلییی خوبی داره برات🥹🥹

وای عجب ایده خوبییییی🥹

(انگار فردا عروسیمه حالا😐)

همیشه یه دیوونه پیدا میشه بهم تهمت میزنه مزاحم میشهاین اواخر ۲۱ روز تعلیق بودم

نهه تاپیک من درباره مزاحمت های‌پسرا داخل خیابون بود

دست به گزارش هستن کلا

وای عجب ایده خوبییییی🥹(انگار فردا عروسیمه حالا😐)

الهیییی عزیزممممم 😍🥰ایشالا ک عروسم میشی ولی هنوز زوده برات گلم فعلا برووو تا ۲۶ اصلا فکرشم نکن🫠😉😁😍🥰🤩💖💝💖💗💓

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️