2777
2789
عنوان

نصیحت به یه دهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 24 پست
منم دهمم ولی خیلی تنبلی میکنم، ساعت ۲ و ۴۰،۴۵ دقیقه تاااازه میرسم خونه دیگه انرژی ندارم...

منم دو و ربع میرسم

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

منم دو و ربع میرسم

من ۲ و ۲۰ تازه تعطیل میشم 

وای خیلی خسته میشم خیلی دیر میرسم خونه اصلا دیگه توان درس خوندن ندارم😭

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ۲ و ۲۰ تازه تعطیل میشم وای خیلی خسته میشم خیلی دیر میرسم خونه اصلا دیگه توان درس خوندن ندارم😭

یکم بخواب بعد شروع کن 

هر وقت حس کردی دیگه نمیتونی و وقت تسلیم شدنه، همون موقع است که باید باشی و قوی تر از همیشه ادامه بدی ...‌‌.

توی روزهای مدرسه اصلا ۵ نمیتونم ما تا ساعت دو مدرسه ایم خیلیییی خسته میشم فوقش ۴‌ساعت بتونم چیکار کن ...

آره عزیزم همون ۴ ساعتم خوبه ولی ببین ساعت برات مهم نباشه یچیزی هم باید از درس بفهمی 

ریاضی دهمش خداوکیلی آسونه اگه از همون فصل یک تا هفت کار کنی،راحت بیست میگیری سختی پایت از یازدهم شروع میشه 

شیمییی دهم خیلی جدی بگیر باز هم تاکید می‌کنم جدی بگیر چون مطالبش زنجیره وار به یازدهم و دوازدهم وصله 

فیزیک هرسال مطلبش فرق داره فرمولاش سخت نیست 

کلا پایه دهم سخت نیست اگر دل بدی به درس خوندن میتونم بگم معدلت بالای نوزده میشه ولی تجربه خودمو بگم،دوازدهم برا من خیلی سخت گذشت چون زنجیره وار مطلبای یازدهم نخوندم،برام دشوار گذشت تو اشتباه منو نکن 

یه نصیحت خواهرانه

نوجوونی کن خودتو اذیت نکن هم درس بخون حتی ساعت مطالعه متوسط ولی باکیفیت که چیزی از درس یاد بگیری زیستو شکلاشو قورت بده تا متن کتابو بفهمی فرمولای فیزیک و شیمی رو حفظ نکن عمیق یاد بگیر بعد یه بیست یا سی تا سوال ازشون تست بزنی،کامل تو ذهنت تثبیت میشه.

با دوستات خوش بگذرون دبیرستان بهترین دورانه چون رفیقاش ماندگار تره :)

منم دهمم ولی خیلی تنبلی میکنم، ساعت ۲ و ۴۰،۴۵ دقیقه تاااازه میرسم خونه دیگه انرژی ندارم...

خب طبیعیه منم از مدرسه برمیگشتم اول میخوابیدم،بعد میرفتم پای درس خواب اتفاقا ذهنتو از استرس و خستگی دور میکنه 

خب طبیعیه منم از مدرسه برمیگشتم اول میخوابیدم،بعد میرفتم پای درس خواب اتفاقا ذهنتو از استرس و خستگی ...

بخوابم دیگه بیدار شم شب شده خب، پاییز خیلی روزاش کوتاهه

مثلا ببین من تا ناهار بخورم ۳ میشه 

از ۳ تا چند بخوابم بعد شروع کنم؟

اسم کاربریا یادم نمیمونه، پس اگه دیدی باهات دعوام شده و تو تاپیک بعدی دارم قربون صدقه ات میرم، ب عقلت شک نکن🌚

بخوابم دیگه بیدار شم شب شده خب، پاییز خیلی روزاش کوتاههمثلا ببین من تا ناهار بخورم ۳ میشه از ۳ تا چن ...

اوه سخت شد ک ببین پنجشنبه جمعه ها ک میتونی درساتو جمع کنی ک مثلا صبحش بلند شی 

بعدشم چ اشکالی داره یک ساعت یا نیم ساعت بخواب،تا چهار شروع کن بازم دیر نیست 

اوه سخت شد ک ببین پنجشنبه جمعه ها ک میتونی درساتو جمع کنی ک مثلا صبحش بلند شی بعدشم چ اشکالی داره یک ...

وای لعنت به این ساعت مدرسه ما، ۲ و ۲۰ تاااازه تعطیل میشیم، عین کارمند ها، مگه چقدر توان و انرژی داریم خب 😐😐😐

وای لعنت به این ساعت مدرسه ما، ۲ و ۲۰ تاااازه تعطیل میشیم، عین کارمند ها، مگه چقدر توان و انرژی داری ...

بابا چخبره اینا دیگ کین همون کارمندش ۲ تعطیل میشه 

حق داری سخته ولی از پنجشنبه جمعه ها غافل نشو 

شبا ک میتونی درس بخونی اتفاقا تو ذهنت میمونه