2777
2789
عنوان

چقدر اين آبروريزه خدايا

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 64 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آه عزیزم هفت هشت سال طول میکشه تا بفهمی از،این خودشیرین بازیا در نیاری زندگیت خیلی قشنگ تره

۷.....۸   سالم کمتر ...یکی دوسال دیگه متوجه میشه

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
آه عزیزم هفت هشت سال طول میکشه تا بفهمی از،این خودشیرین بازیا در نیاری زندگیت خیلی قشنگ تره

آفرین به نکته ی کلیدیی اشاره کردی منم اوایل از این کارا میکردم الان دیگه عاقل شدم

من ۳ تا دختر دارم خیلی دوستشون دارم 
واي نگو توروخدا ديدم مثبته فعلا

برای اینکه دیدت مثبت بمونه بهت این نصیحت رو میکنم عروس خوشگل 

بنیان زندگیتو رو.این بذار که دیگران باید برای تو خودشیرینی و خدمت گذاری کنن و اگه نکردن تو لطف میکنی و منت میذاری و عروس خوبی میمونی و باهاشون بد نمیشی :)

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

عزیزم ی کیلو بادمجون دو نفرو ب زووووور سیر میکنه

عیب نداره حالا

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
۷.....۸   سالم کمتر ...یکی دوسال دیگه متوجه میشه

اخه این حجم از فداکاری و خودشیرینی که من در این عروس دیدم همون هفت هشت سال رو شاخشه 

آخه وسط جهاز چیدن ! مادرشوهرو ناهار دعوت کرده :))

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید