2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم تو قسمت آزمون رشته و پایه انتخاب کردم یه پکیج ۱۰ میلیونی اوورد ، نمیدونم همون بوده یا نه

اون پکیج الماسه

کلاس و ازمون باهم،اگه دهمی تا سال واست فعاله

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

ماز حضوری هم میتونی شرکت کنیجامعه آماری بالایی داره و تقلب خیلی کم

حضوری میدونی هزینش چقدر میشه؟

و اینکه میشه فقط آزمون بدون کلاس ثبت نام کرد یا نه

عاشق خوابم 🦥💜

من چمیدونم منبعش کجاست😂😂 والا بخدا امروز همه از من منبع واکسن و چاقو جن و پری و رو میخوام

منبع قران منبع امام حسین از کجا اومده؟

خب حرفای قدیمیاست هرکی یه اعتقادی داره درست و غلطش پای خودش منم  به ایشون گفتم چرا حالا چاقو میذارن به این دلیل  چون اهن داره

یا سنجاق

اون تاپیک قفل شد نتونستم رپلای کنم

من چمیدونم منبعش کجاست😂😂 والا بخدا امروز همه از من منبع واکسن و چاقو جن و پری و رو میخواممنبع قران ...

قرآن که خودش منبعه😄

اهل بیتم ع منبعشون احادیث و روایات هست و کمم معجزه و حاجت ازشون دیده نشده.... به علاوه اینکه تو قرآن هم اشاره شده به امام اول...

طبیعیه دیگه وقتی یه چیزیو قبول داریم و واسه بقیه هم توضیحش میدیم اونام واسه اطمینان و تحقیق منبع میخوان که خودشون جویای درست یا غلط بودنش بشن......

موفق باشین🌱

عاشق خوابم 🦥💜

قرآن که خودش منبعه😄اهل بیتم ع منبعشون احادیث و روایات هست و کمم معجزه و حاجت ازشون دیده نشده.... به ...

شما ظاهرا هرچیزی که تو یه کتابی اورده باشه رو بهش میگین منبع همین قضیه چاقو ‌و  که از ما بهترون ازش دوری میکنن شاید تو کتابی اومده باشه!  چ معلوم من و شما که ندیدیم ،

حساب کن به یه خارجی که ساکن آلاسکاست  بگی حضرت محمد نامی هس  یه پیغمبر بگه  منبعت چیه بگی  تو قران اومده بگه قران چیه! من که قران ندیدم 

ضمنا خیلی چیزا خیلی علم ها تجربی بدست اومده وگرنه همون اول که بشر صاحب علمش نبوده بیاد بگه همچین چیزی هست

این دعا و جادو هم که تو تاپیکا مسخره میکنن هست اما 

خدا داده ادم شیاد و کلاه بردار که تو این کاره

حتما دلیلی داره مثلا  بعد زایمان میگن زان زائو نباید تنها باشه یا 

کاری نکنه چله روش بیفته حتما که نباید منبع کتابیش باشه

دیگه چیزی بهتر از تجربیات ادما که با چشمشون دیدن 

همین میشه منبع

من سوالات هم ماز و هم قلمچی رو پیدا میکردم و زیاد میزدم

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم.دیگه کنکوری نیستم دانشجوی دندون شدم🤩