2777
2789
اخه اصلا حشرش نیس کی تخم میزاره

هست عزیزم تو نمی بینی

پس اون رشکارو کی گذاشته😅

من شونه لیندانیت گرفتم حشره هارو میگرفت اینقدرررررر وحشتناک بود برام

بازم فایده نداشت 

هزارتاچیز زدیم بسرمون فقط موهامون ضعیف شد

فقط کیمیا جواب داد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هست عزیزم تو نمی بینیپس اون رشکارو کی گذاشته😅من شونه لیندانیت گرفتم حشره هارو میگرفت اینقدرررررر وح ...

اخه دیشب تا صبح سرش محلول بود ک روغنی بود مگه میشه تخم بزارن

اخه دیشب تا صبح سرش محلول بود ک روغنی بود مگه میشه تخم بزارن

والا من ازین روغنیام زدن نمردن شپشا خلقتشون خیلی حرفه ایه😅

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

خانوما موهای دخترم دیشب کامل رشک گرفتم بعد براش محلول زدم صبح بردمش حموم بازم چندتا رشک بود مطمئنم ک ...

اونا هستن ولی پوک شدن ماله دختر منم هر کار کنم هنوز توش چند تایی هست 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

من به بدن جوجه ی پسرم زدم اخه حشره تو بدنش بودخداشاهده جوجه هه پاهاش فلج شد ده دیقه بعدشبچشم خودم دی ...

ای خدا🥺

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
اونا هستن ولی پوک شدن ماله دختر منم هر کار کنم هنوز توش چند تایی هست

امروز قبل مدرسه کل سرش گشتم چیزی نبود از مدرسه اومد دیدم یدونه هس تخمش ....پس از کجا میاد