2777
2789
من عینکیم ولی نمره چشمم یکه موندم چرا،اینطوری شد

منم ۷ماهه گرفتم بدون علت بعضیا هم میگن بخاطر معدس بعضیا هم میگن اعصاب خلاصه هرچی هست روانیمون کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۷ماهه گرفتم بدون علت بعضیا هم میگن بخاطر معدس بعضیا هم میگن اعصاب خلاصه هرچی هست روانیمون کرد

اگ ازاعصاب باشه ممکنه من اولین بار،مادرم مریض بود،بیمارستان متوجهش شدم ولی گفتم بیخابیوایناس دیگ دیدم ادامه دارشد

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اگ ازاعصاب باشه ممکنه من اولین بار،مادرم مریض بود،بیمارستان متوجهش شدم ولی گفتم بیخابیوایناس دیگ دید ...

چند ساله دارین؟تواین مدت بیشتر شده؟چون من شنیدم به مرور زیاد میشه

چند ساله دارین؟تواین مدت بیشتر شده؟چون من شنیدم به مرور زیاد میشه

5ماهه ن‌تغیرنکرده هنوز

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

والا زیادن هرلحظه میبینم حتی تو خونه

پس عین همیم منم توخونه هستش ولی

نیم ساعت مشغول باشم نمیبینم بهشون

فکرکنم هرچشم 4تاهست

فکرنکنم بهش 2تا دیده میشن

پس توهم سعی کن بهش فکرنکنی

انشالله‌ امیدوارم خوب بشیم

توآفتابم خیلی زیادن

راستی عینک میزنی گلم؟

ببخشید سؤال میپرسم خیلی ناراحتم

شب وروزم گریس فعلأ

پس عین همیم منم توخونه هستش ولینیم ساعت مشغول باشم نمیبینم بهشونفکرکنم هرچشم 4تاهستفکرنکنم بهش 2تا د ...

نه عینک نمیزنم فقط آفتابی میزنم برا موقعی که نور خورشید خیلی زیاده