2777
2789
عزیزم درسته من بد برداشت کردم معذرت هم خواستم منم خیلی حالم روحیمم خوب نیست حلالم کن

به امید کلی حال خوب 

کم نیار دختر جون ، مطمئنم که تو خیلی قوی تر از درد ها و مشکلات ات هستی 

در دنیا هیچ کسی برتر و بالاتر نیست همه ما در یک سطح ایم 

شبت بخیر اگه بد برداشت کردی و سوءتفاهم پیش اومد ببخشید یکم عجولی و زود از کوره در میری 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا این فیزیک پزشکی کارش چیع؟ارزش خوندن داره؟

عزیزم سرچ کنه کامل میاره یک رشته میان رشته ایی و واقعا بازار کارش به مهارت و علم خودش داره 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

اگه اهل ادامه تحصیل باشین یا اهل شهری باشین که تو آزمایشگاههای تحقیقاتی بتونین برین یا از اون دانشجو ها باشی که یتونی مقاله ای چیزی از خودت نشون بدی خوبه.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

اگه اهل ادامه تحصیل باشین یا اهل شهری باشین که تو آزمایشگاههای تحقیقاتی بتونین برین یا از اون دانشجو ...

تهران هستم

ولی واقعا حس میکنم شرایط پشت کنکور بودنو ندارم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

اره والا من مدیریت مالی و میکروبیولوژی آوردم .باید یکی رو انتخاب کنم چ کنم

منم فقط میکروبیولوژی اوردم

بخدا نمیدونم خودمم🥲

میترسم بازار کار نداشته باشه💔

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت