2777
2789
😂😂اگه دوست داشت نظر نمیپرسیدیا حقبین بد و بدتر گیر کرده

تو چرا ذوق داری!؟

قول میدم بد و بدتری ک ازش حرف میزنی ارزوته ک اینقد با سیاه دلی تمام میخای حس خوب ینفر و خرابش کنی

ولی درجریان باش بدکردن حال دیگران کارما داره

هرچند استارتر خوشحاله و از الان ک جزو کادر درمان شده براش ارزوی موفقیت میکنم 

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو چرا ذوق داری!؟قول میدم بد و بدتری ک ازش حرف میزنی ارزوته ک اینقد با سیاه دلی تمام میخای حس خوب ین ...

من ک از حرف نی نی سایت ها خیلی ناراحت شدم. بهم گفت باهوش نبودی ک رتبه ت فلان شده و...

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

من ک از حرف نی نی سایت ها خیلی ناراحت شدم. بهم گفت باهوش نبودی ک رتبه ت فلان شده و...

وای نه

بعضیا قلبشون سیاهه کدره زندگیشون پر انرژی منفی و حس بده

تو به تلاشات و نتیجش نگاه کن گلم من از هموناییم که موقع کنکور تاپیکاتو میخوندم و از صمیم قلبم دعا کردم واست که همونی بشه که میخای💖خیلی بهت خداقوت میگم واقعا خیلی حرفه ک بتونی با تلاش خودت شغل ایندتو بسازی

خودم مامایی خوندم🎀بشدت راضیم ازش

ولی کسایی که میکشونن پایین این رشته رو و یا پزشکیای تعهدی رو واقعا درک نمیکنم💓خیلی خوبه که تو شادی ی دختر سهیم بشی اتفاقا🥰🥰

تبریک میگم بهت گل هم شما هم استارتر

برای ضامنت هم دعا کردم

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

حالت و با این حرفا خراب نکن 

اونیکه میزنه تو ذوقت از یه جایی سوخته بدهم سوخته

موفقیت همیشه بدخواه هارو میسوزونه

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

تو چرا ذوق داری!؟قول میدم بد و بدتری ک ازش حرف میزنی ارزوته ک اینقد با سیاه دلی تمام میخای حس خوب ین ...

فداتشم من❤ واقعا حالم خوبه و این حرفا نمیتونه خوشحالیم و خراب کنه

من خودمم گفتم مامایی و دوس دارم منتظر بودم بچه ها نظری بدن که شاید من بهش توجه نکردم 

گویا بعضیا برا ضدحال زدن آماده ان ک عین خیالم نیس😂

😂😂اگه دوست داشت نظر نمیپرسیدیا حقبین بد و بدتر گیر کرده

اولا نوشتم خودم مامایی دوس دارم

بعدشم نه عزیزم من بین خوب و خوبتر گیر کردم😂😂😂

تبریییییییک میگم خانوووم دکتررررررر😍😍😍😍 الان دیدم چی قبول شدییییییی

وای ب پزشکی هم میگن باهوش نبودی😂😂😂 خوده این باهوشا دقیقا چی میخونن من نمیفهمم😂😂😂

تبریییییییک میگم خانوووم دکتررررررر😍😍😍😍 الان دیدم چی قبول شدییییییی

خیلی ممنون عزیزم😘😘😘😘

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

وای نهبعضیا قلبشون سیاهه کدره زندگیشون پر انرژی منفی و حس بدهتو به تلاشات و نتیجش نگاه کن گلم من از ...

خیلی ممنون عزیزم 😘😘😘😘😘❤️❤️❤️