2777
2789
عنوان

چیکار کنم بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 17 پست
بعدم وقتی نمیاد یعنی به اندازه کافی نمیخوادم اما من نمی دونم چه کنم دیگههه😭😭😭😭

خب وقتی خودت میدونی اینارو ، دیگ تاپیک زدنت برا چیه؟؟؟ ک چهارتا امید پوچ و راهکار غلط بهت بدن و تو بری انجامش بدی و بیفتی تو دردسر؟؟ مردی ک در مورد علاقش مطمئن باشه و حس عطش و نیاز بهت داشته باشه و تمام وجودت رو برای زندگیش بخواد ، محااااله نیاد جلو یا پا پیش نذاره، خودت بهش علاقه داری و اونو تو ذهن خودت بزرگ کردی و در موردش خیالبافی کردی و حالا چشم انتظار برآورده شدن و ب واقعیت پیوستن خیالبافی هاتی.

اگر ب جای تو بودم بهش بی اهمیتی میکردم  فقط! اگ شل بگیری سرت کلاه رفته! گول حرکات نمایشی پسرا رو نخور، گول نخ دادن رو نخور، مرد اگ دلش رفته باشه ، مستقیم برات میجنگه! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خب وقتی خودت میدونی اینارو ، دیگ تاپیک زدنت برا چیه؟؟؟ ک چهارتا امید پوچ و راهکار غلط بهت بدن و تو ب ...

من گفتم شاید یک درصد اگه تلاش کنم 

بتونم برسم بهش 

کاش یکی راهکار بده

به امید روزهای پر از صلح و آرامش برای ایران زمینم،سرزمین مردم آریایی💚🤍♥️🌤چو ایران نباشد تن من مباد🕊در سوگ ۳۶ هزار تن از عزیزانم🖤🦋⚘بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه/سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه.🕊... پاینده ایران و 👑...... یادت نره اول ایرانی بودی بعد مسلمون شدی....اگه به دین بیشتر از وطن اهمیت میدی، توی تاپیکم شرکت نکن..... توی تاپیکهای من حرف بی اساس❌ ،شیرین بازی❌. زیر ۲۳ سال کامنت نذار واسم ...،اگه تو هر زمینه ای افراط گرایی ریپ نزن .... توی تاپیکام ب نظر همه احترام میذارم (همه اونایی که با من هم عقیدن)... یکی از آرزوهام اینکه ایرانی ها آزاد و خوشحال باشن و تمام تلاشم از این به بعد این میشه که بچه هام رو با غیرت و وطن پرست تربیت کنم ،فکر کنم بتونم نقشم رو درست ایفا کنم🌱 ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی خودت میدونی اینارو ، دیگ تاپیک زدنت برا چیه؟؟؟ ک چهارتا امید پوچ و راهکار غلط بهت بدن و تو ب ...

بی اهمیتی کنم که خودم نابود میشم

به امید روزهای پر از صلح و آرامش برای ایران زمینم،سرزمین مردم آریایی💚🤍♥️🌤چو ایران نباشد تن من مباد🕊در سوگ ۳۶ هزار تن از عزیزانم🖤🦋⚘بمیره اونکه میخواسته مارو گریون ببینه/سرای سینه هامونو زغم ویرون ببینه.🕊... پاینده ایران و 👑...... یادت نره اول ایرانی بودی بعد مسلمون شدی....اگه به دین بیشتر از وطن اهمیت میدی، توی تاپیکم شرکت نکن..... توی تاپیکهای من حرف بی اساس❌ ،شیرین بازی❌. زیر ۲۳ سال کامنت نذار واسم ...،اگه تو هر زمینه ای افراط گرایی ریپ نزن .... توی تاپیکام ب نظر همه احترام میذارم (همه اونایی که با من هم عقیدن)... یکی از آرزوهام اینکه ایرانی ها آزاد و خوشحال باشن و تمام تلاشم از این به بعد این میشه که بچه هام رو با غیرت و وطن پرست تربیت کنم ،فکر کنم بتونم نقشم رو درست ایفا کنم🌱 ....