2777
2789

من 

حس بدبختی حس ناامیدی 

انگار از ۲۰ طبقه پرتم کردن 

فکرم درگیره شهریه دانشگاه ازاده

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بعد از دو سال کامپیوتر پیام نور اوردم🥲 چیزی نبود که میخواستم

من پیام نور درس خوندم

شاگرد اول کلاس بودم کارام برنده استانی کشوری بود

کنمور درست نخوندم اما کفتم محال پشت کنکور بمون مرفتم پیام نور

الانم من جز موفق ترسن های رشتم هستم کار میکنم

قبل از اومدن نتایج ته ته دلم میدونستم قبول نمیشم

ولی نمیخواستم باورش کنم

با اومدن نتایج انگار بی حس شدم..

هیچ حسی ندارم خنثی خنثی‌‌‌....

گاهی وقتا میترسم ک دارم با زندگیم چیکار میکنم ...

این دوباره کنکور دادن من باعث هدر رفتن عمرم شد !؟ یا جوری بهش نگا کنم ک تجربه ای بوده برامم....

تصمیم داشتم و دارم ک برای سال دوم پشت بمونم و کنکور ۴۰۵ بشه سومین کنکورم...

اما بعضی وقتا یهو ته دلم خالی میشه...

... شاید بگین ک همه چی کنکور نیس

اما با این وضع اقتصادی اکثریت مجبورن پشت بمونن و ب نظرم پشت موندن خیلییی ضربه روحی و روانی میزنه ب آدم و نگاه بقیه بهت ی جور دیگس حتی پدر و مادرت... :/

امیدوارم هیچکس هیچکس هیچکس پشت کنکور موندن رو تجربه نکنه هرچند خودم مجبورم دوباره تحملش کنم چون راه دیگه ای ندارم 🥲💔

عاااشق سریالای کره ای بودم و هستم و ی پا کیدرامرم ، عااشق بیرون رفتم و ... ولی ب خاطر کنکور سال سومم ب خاطر بیرون اومدن از این مردابی ک ته نداره روی همه این لذت هام خط کشیدم تا اینکه برای همیشه این کنکور لعنتی رو از زندگیم ریشه کن کنم :)                                             رتبه سال اولم ۵۰ هزار                                                     رتبه سال دومم ۳۰ هزار                                                   رتبه هدف سال سومم (زیر ۲۰۰۰ عه)                                   ب امید قبولی همهههههههههه کنکوریای عزیز   

من پیام نور درس خوندمشاگرد اول کلاس بودم کارام برنده استانی کشوری بودکنمور درست نخوندم اما کفتم محال ...

خداروشکر که شما موفق شدی واقعا خوشحال شدم برات🩷

من دوست داشتم پرستاری آزاد یا حقوق بیارم چون کامپیوتر چیزی نبود که میخواستم. بخاطر همین دو دل شدم🥲

🤍.
هدفمند خوندن چجوریه؟

به نظر من هدفمندی کاملا شخصی هست و در  هر فردی نسبت به فرد دیگه متفاوته مثلا شما صبحا گیرایی بیشتری داری و حافظتون نسبت به زمانهای دیگه بهتره پس درسایی که نیاز به نگهداری بیشتر تو حافظه داره اون موقع بخون یا میزان مواجه شدن به اظطراب برای هر فردی متفاوته مثلا ممکن هست شما با فکر کردن به رشته و دانشگاه دلخواهتون انگیزه برای تلاش بیشتر پیدا کنی و فرد دیگه با فکر کردن به هدفش استرس بگیره و از تلاش دور بشه به خاطر همین نمیشه منظور از هدفمند بودن رو برای همه تفسیر کرد 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

قبل از اومدن نتایج ته ته دلم میدونستم قبول نمیشمولی نمیخواستم باورش کنمبا اومدن نتایج انگار بی حس شد ...

اگه واقعا دلت نمی‌خواد پشت بمونی برو سرکار یکی از دوستام با اینکه امسال اولین سالش بود و مثل من دوازدهمی اما گفت نمی‌خواد پشت بمونه الان تو یه کیلینیک فیزیوتراپی منشی شده اینو برای وضعیت اقتصادی که گفتی تعریف کردم واقعا کنکور تنها راه نیست این طرز فکرم نداشته باش

من ۲۴ هستم بنظرتون دیره ترمیم معدل بزنم سال بعد با سوابق برم دانشگاه آخه هزینه آزاد ندارم

نه چرا دیره برووووو 

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای من است 💚💚 خدا جونم منتظر معجزه تو زندگیم هستم پس معجزه کن ای معجزه گر