2777
2789

هر وقت ناراحت و غمگین بودم نجاتم داد هر وقت ازشون کمکم خواستم اگه به صلاحم بود کمکم کردند من یه دختر نوجوان هستم که دلم پر میکشه براشون 

#امام‍ ‍_مهربانی ها

#‍امام_رضا

لطفا تاپیک های مذهبی تگم کنید💕😊😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من زیارت اولی بودم و ازش خواستم واسطه من با خدا بشه و حاجتم رو بده 

نداد.... 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

ولی من زیارت اولی بودم و ازش خواستم واسطه من با خدا بشه و حاجتم رو بده نداد....

من هم دو تا حاجت مهم داشتم نداد ولی فهمیدم صلاح نبوده باید این را هم در نظر گرفت

من هم دو تا حاجت مهم داشتم نداد ولی فهمیدم صلاح نبوده باید این را هم در نظر گرفت

شاید ، نمیدونم من که دیگه نمیکشه مغزم 

واسم دعا کن عزیزم 🤍

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قبولیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

یه بار قسمتم نکرد برم زیارتش حاجتم رو نمیده اصلا منو عددی حساب نمیکنه

منم میخواستم برم اما نشد دلیل نمیشه که 

به حاجت مهمی که داشتم هم نرسیدم انقدر مهم بود که میگفتم اگه بهش نرسم میمیرم اما گفتم شاید صلاح نبوده

منم همینطور🥲😍

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم