2777
2789
عنوان

چی قبول شدین😍🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 50 پست
میدونم واسه دلداریه اما ممنونم

نخیر ما یکیاز بستگانمون با این رفت امریکا 

دیوونه ای؟خیلی خوبه تو مراکز مختلف شروع به کار میکنی راحت بورسیه میگیری ت شکرت های مختلف کار میکنی

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

چابهار از شهرم خیلی دوره حدود۱۹ ساعت نمیدونم برم یانه دیگه نمیخوام پشت بمونم‌ 🥲

چابهار خیلی شهر قشنگیه 

برو نمونیا حیفه اقتصاد خیلی رشته خوبیه برای مهاجرت اللن بهترین رشته هستش

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

فناوری اطلاعات سلامت وارستگان مشهد

زیست سلولی و مولکولی ازاد مشهد

هر دو رو دوست دارم و نمیدونم کدوم برم

اینم بگم که وارستگان اولین دانشگاه غیرانتفاعی در ایران  هست که رشته های پیراپزشکی رو ارائه میده و استادها و مدرک معتبری داره

همین . از همین میترسم که هزینه و عمرم به باد بره ..ینی اصلا کار نداره؟ هعییی روپوش سفید

داره ولی سخت پیدا میشه اگر میتونی سختیشو به جون بگیری ان شاءالله موفق باشی 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته

نخیر ما یکیاز بستگانمون با این رفت امریکا دیوونه ای؟خیلی خوبه تو مراکز مختلف شروع به کار میکنی راحت ...

جدی؟ اگه مهاجرتش خوبه که میرم حتمت

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

ولی با همین رشته میتونیی استاد دانشگاه بشی ببین شایذ پیرا اینجوری باشه بزی سریع سر کار ولی خب سختی ه ...

ممنون 

فعلا بین میکروبیولوژی و مدیریت مالی موندم

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

چه خوب چقدر خونده بودی؟؟من پارسال هیچی نخوندم تو تایپکم توضیح دادم الان نصف دهم خوندم ولی ایچ امیدی ...

خودمو کشتم انقدر خوندم بعدش نهایی اومد گند زد به زندگیم. از مهرماه دوازدهم شروع کردم دقیق زمان نمیگرفتم ولی خیلی زحمت کشیدم براش

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند

جدی؟ اگه مهاجرتش خوبه که میرم حتمت

اره 

باز بخون دربارش مطالعه کن 

سلام فناوری اطلاعات سلامت وارستگان مشهدزیست سلولی و مولکولی ازاد مشهدهر دو رو دوست دارم و نمیدونم کد ...

تبریک میگم عزیزم

هردو رشته واقعا خوبن نمیدونم حقیقتش 

انشالله بهترین تصمیمو بگیری

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من🤍《اگر درخواست دوستی دادین قبلش لطفا تو تاپیک علتشو بگین که قبول کنم》🩷کاربریا یادم نمیمونه اگه دیدین دارم با کسی دعوا میکنم و همزمان یه تاپیک دیگه دارم قربون صدقش میرم فک نکنین کم عقلی چیزی هستم🎀🥴

خودمو کشتم انقدر خوندم بعدش نهایی اومد گند زد به زندگیم. از مهرماه دوازدهم شروع کردم دقیق زمان نمیگر ...

افرین چه خوب پس یعنی الان من وقت دارم؟؟؟ من پایم قویه مثلا جامعه یازدهم چشم بسته مطالبشون یادمه ولی کلا از وقتی وارد دوازدهم شدم هیچی نخوندم مشاور داشتی؟ حدودی چند ساعت بود درصدات؟میشه منابعتو بگی؟؟