2777
2789

شیر خشک فک کنم خوب باشه

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا تاثیر داره؟

اره والا ..دروغم چیه ..خود دختر عمم انقد خوشحاله میگه همش دلم میخاس یه کم صورتم‌ پربشه 

آخه اندامش درشت و تپل ولی صورتش لاغر

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
جواب بده تا اخر عمر دعات میکنم

ان شاءالله که حتما جواب میده گلم ..مرسی 

راستی خمیر مایه رو اول جدا با آب گرم قاطی کن تا عمل بیاد و پف بشه بعد با بقیه چیزا قاطیش کن

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
ان شاءالله که حتما جواب میده گلم ..مرسی  راستی خمیر مایه رو اول جدا با آب گرم قاطی کن تا عمل ب ...

سلام خوبی مخلوط کردن مواد ایا فرق داره میشه بگی اول چیو بریزم؟ و اینکه چند روز بعد تاثیر میذاره؟ اخه جشن مهم داریم 

سلام خوبی مخلوط کردن مواد ایا فرق داره میشه بگی اول چیو بریزم؟ و اینکه چند روز بعد تاثیر میذاره؟ اخه ...

سلام مرسی ..نه فرقی نداره ..فقط خمیر مایه رو جدا بزار عمل بیاد و پف بشه بعد با بقیه قاطی کن 

حالا از امروز شروع کن هر چی زودتر بزنی بهتره ک ..از الان تا اونموقه اثر کنه

سلام مرسی ..نه فرقی نداره ..فقط خمیر مایه رو جدا بزار عمل بیاد و پف بشه بعد با بقیه قاطی کن  ح ...

سلام ببخش اینقدر میپرسم من نمیخام از پودر شنبلیله و گلاب استفاده کنم ایا بازم جواب میده ؟

سلام ببخش اینقدر میپرسم من نمیخام از پودر شنبلیله و گلاب استفاده کنم ایا بازم جواب میده ؟

سلام گلم 

والا نمیدونم .دختر عمم هر بار زده با همه مواد بوده