فکر میکنی ، اونا عمری کمرد دارن بدندرد دارن هر روزه هزاربار روح و روانشون بهم میریزه متوسط عمرشون از زنا کمتره پریود نمیشن ولی غار تنهایی دارن علایم مثل افسردگی ماهانه دارن فوق العاده حساس هستن از نظر عاطفی که بیشتر خانوما که شوهر دارن میدونن یه نرد بالغ فقط ریش و سبیل داره یه پسر بچه لجبازه که مامانش برای اپامه راه تحویل تو داده ، اونا هم مثل ما خدا همه چیزو مساوی افریده
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم شاغلم کار خونه میکنم ولی کار ما دلی برای خودمه تعهدی نداریم ولی مردا کار میکنند و از خرج کردنش برای دیگران لذت میبرند تو راضی کار کنی پولش دیگری خرج کنه؟
سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏
[QUOTE=398068747]واقعیتش من مجبورم کارکنم وگرنه از پس اجاره خونه و هزینهها برنمیاییم[/QUپس ببین یکی از دغدغه آقایون اجاره و اقساط هست چه قدر سخته ؟ خیلی
شما که شاغلی و پولت تو خونه ات خرج میشه بیشتر درکش کن
موفق باشی عزیزم واقعاخیلی سخته من خانه دارم اگه بخوام برم سرکارچطورتحمل کنم همش مریضم دوران پریودونزدیک پریودخیلی بدترمیشم
سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏