2777
2789
عنوان

خوشبحال مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 31 پست

فکر میکنی ، اونا عمری کمرد دارن بدن‌درد دارن هر روزه هزاربار روح و روانشون بهم میریزه متوسط عمرشون از زنا کمتره پریود نمیشن ولی غار تنهایی دارن علایم مثل افسردگی ماهانه دارن فوق العاده حساس هستن از نظر عاطفی که بیشتر خانوما که شوهر دارن میدونن یه نرد بالغ فقط ریش و سبیل داره یه پسر بچه لجبازه که مامانش برای اپامه راه تحویل تو داده ، اونا هم مثل ما خدا همه چیزو‌ مساوی افریده  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شاغلم کارخونه هم میکنم

منم شاغلم کار خونه میکنم ولی کار ما دلی برای خودمه تعهدی نداریم ولی مردا کار می‌کنند و از خرج کردنش برای دیگران لذت می‌برند تو راضی کار کنی پولش دیگری خرج کنه؟ 

مرد هم باید بره بیرون با هزار بدبختی پول دربیار. استرس داشته باشه از اجاره خونه و گذران زندگی خودش ب ...

من نباشم همسرم از پس هزینهها برنمیاد من دوشغلم هم کاره خونه هم بیرون

استارتر الان شوهر من تاپیک تو میدید قانع ت میکرد مردا مث خودکار ن یهو تموم میشن اصلا کسی متوجه نمیشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
خیلی بده خیلی...نمیدونم چجوری ازسرکاربرم خونه

شغلت چیه ؟

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

منم شاغلم کار خونه میکنم ولی کار ما دلی برای خودمه تعهدی نداریم ولی مردا کار می‌کنند و از خرج کردنش ...

واقعیتش من مجبورم کارکنم وگرنه از پس اجاره خونه و هزینهها برنمیاییم

والاشوهرمن که اصلااینجوری نیست

مردها ستون خونه هستن اگه اونا هم مثل ما درداشون  رو بگن ستون خونه بهم میریزه دیگه چی میمونه وانمود میکنن فقط 

ولی خدایی بیایم این جنگ جنسیتی رو بزاریم کنار همو درک کنیم واقعا شرایط سختی هست

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻
من نباشم همسرم از پس هزینهها برنمیاد من دوشغلم هم کاره خونه هم بیرون

باشه شما هم داری سختی مکیشی اما معمولا مرد ها بیرون کار میکنن و حامی خانواده هستن. این گفتم در برابر اون مشکلات خانم ها در خونه. 

منم شاغلم کار خونه میکنم ولی کار ما دلی برای خودمه تعهدی نداریم ولی مردا کار می‌کنند و از خرج کردنش ...

الان کل حقوق من میذارم وسط که خرج و مخارج هارو بدیم

عمر و جوونی مون الکی الکی گذشت هیچی:هم درست نشد

آره متاسفانه 

ولی بازم نباید خودمونو ببازیم 

همه ی ما با امید زنده ایم 

این دنیا موقتی هست 

نباید زیاد از حد به خودمون فشار بیاریم

باید یاد بگیریم با چیزای کوچیک شاد باشیم و از وجود هم لذت ببریم

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

[QUOTE=398068747]واقعیتش من مجبورم کارکنم وگرنه از پس اجاره خونه و هزینهها برنمیاییم[/QUپس ببین یکی از دغدغه آقایون اجاره و اقساط هست چه قدر سخته ؟ خیلی 

شما که شاغلی و پولت تو خونه ات خرج میشه بیشتر درکش کن 

کارمندم

موفق باشی عزیزم واقعاخیلی سخته من خانه دارم اگه بخوام برم سرکارچطورتحمل کنم همش مریضم دوران  پریودونزدیک پریودخیلی بدترمیشم 

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏