2789
عنوان

نیمه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 30 پست
خب من غصه میخورم وقتی میفهمم تو کلاس تنهاست،حیاط تنهاسست

این کار رو نکن هم خودت اذیت میشی هم بچه حس بد و کمبود 

دختر منم همین بود ولی می‌خندیدم میگفتم حال می‌کنی تنهایی اونقدر نشون دادم مهم نیست هیچ وقت حس تنهایی نکرد 

این مامانا هستند که بچه رو هم حساس میکنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کار رو نکن هم خودت اذیت میشی هم بچه حس بد و کمبود دختر منم همین بود ولی می‌خندیدم میگفتم حال می‌ ...

اره می‌دونم اما من ضعیفم به خاطر اون چندباری پیشش گریه کردم اونم گریه کرد و گفت میرم پیدا میکنم

نه اصلاسر موقع فرستادیاین فکرا هم نکن ضعیفه اینادرست میشهاونجوری دیر میفرستادی بدتر بوداز بقیه بزرگت ...

من خودم متولد 2مهر بودم موندم یه سال دیر رفتم مدرسه ،درسم بد نبود اما بخاطر از همه بزرگ بودنم همیشه ناراحت بودم 

دوست منم‌بچه اش نیمه اولی بود میگفت سال دیگه بفرستمشبعد شوهر من معاون مدرسه اس میگفت این حرفا چیه بگ ...

میشه از شوهرتون بپرسید دخترم الان نزارم بره با وجود همه همه چی سال بعد بره چی میشه؟

اره می‌دونم اما من ضعیفم به خاطر اون چندباری پیشش گریه کردم اونم گریه کرد و گفت میرم پیدا میکنم

وای خدای من

اگه بدونی با این کارت چه بر سر اون بچه میاری 

واقعا که

گریه داری برو تو خلوت 

این چه وضعشه 

دلم سوخت براش با وجود مادری مثل تو

چون بچه خودمم مثل دختر شما بود الان حرصم گرفت 

گربه داری برو تو خلوت  ،برو ده تا دوست برا خودت پیدا کن ولی اون بچه رو ول کن رها کن بزار خودش سیر طبیعی روابط رو طی کنه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیلی عذاب وجدان دارم کاش امسال نمیزاشتم بره، زیادی حساس شدم

عذاب وجدان داشته باش ولی نه برای مدرسه بچه برای این روحیه و این دلسوزی های مضخرف جلوی بچه 

طفلک اون بچه 

وای خدای مناگه بدونی با این کارت چه بر سر اون بچه میاری واقعا کهگریه داری برو تو خلوت این چه وضعشه د ...

چونکه دختر عمویش هم تو اون کلاسه و برا خودش دوست داره میگم چرا باید این تنها باشه و چشمش دنبال دختر عموش

عذاب وجدان داشته باش ولی نه برای مدرسه بچه برای این روحیه و این دلسوزی های مضخرف جلوی بچه طفلک اون ب ...

آخ نگو مادر بدی  نیستم اما با شرایطی که دارم یه بچه هشت ماهه و حاملگی 6ماهه خودم خیلی فشار رومه