2777
2789
عنوان

ای شیعیان مایه زینت ما باشید❗

| مشاهده متن کامل بحث + 5513 بازدید | 805 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🔵 چاه عمیق

🔺 آیت الله #حائری_شیرازی(ره):

🌕 اینکه حکومت امام زمان عجل الله تعالی فرجه عقب می‌افتد علتش این است کسانی که می‌خواهند با حضرت کار کنند، باید فطرتشان بسیار قوی باشد و این مسئلۀ مشکلی است.

🔹 اگر بخواهیم از زمین آبی برداریم که بسیار زلال باشد، باید چاهی بسیار عمیق حفر کنیم.

🔹 ممکن است ما در زندگی در جایی به آب برسیم، اما چون این آب‌ها سطحی است، زود تمام می‌شود.

🔹 حکومت‌هایی که می‌آیند و می‌روند، مانند آب‌های سطحی هستند؛ نه بهداشتی‌اند و نه خوردنی. آبی که به درد خوردن می‌خورد با حفر چاه عمیق به‌دست می‌آید.

🔹 حکومت حضرت به این دلیل عقب می‌افتد که می‌خواهد این حکومت از اعماق وجود انسان‌ها نشئت بگیرد و  به زور اسلحه نباشد.

#امام_زمان

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

#مناجات_امام_زمان❤️ 

و این بهانه خوبیست: "من گرفتارم"

بهانه ای که بگویم فقط تو را دارم

مرا همیشه گرفتار کن،دلا مگذار

که لحظه ای سرازاین آستانه بردارم

خودت بگو،تو اگر رد کنی گدایت را

بساط دل به در خانه ی که بگذارم

شبیه تکه ی ابری پر از کثیفی ها

به وقت بارش چشمم،اسید می بارم

برای آخر عمـرم بـیا مقـدر کن

که جان به خنده مستانه تو بسپارم

چه میشودکه نفس های آخرینم را

به زیر مقدم شاهانه ی تو بشمارم

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

⭕️ آیت الله بهجت: دائم سوره قل هو الله احد را بخوانید و ثوابش را هدیه کنید به امام زمان علیه السلام که این کار عمر شما را با برکت میکند و مورد توجه خاص حضرت قرار می گیرید.

#امام_زما‍ن

⭕️ آیت الله بهجت: دائم سوره قل هو الله احد را بخوانید و ثوابش را هدیه کنید به امام زمان علیه السلام که این کار عمر شما را با برکت میکند و مورد توجه خاص حضرت قرار می گیرید.

#امام_زمان‍