دخترکویرم مدیر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5390 عنوان خواستگاری برا برادرشوهر | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 25 پست سلام خانما من ی برادرشوهر دارم ۳۴سالشه مجرده وی فامیل داریم دختره خوبه ۲۸سالشه چندبار خانواده به برادرشوهرم گفتیم برو این دختره بگیره خوبه وما کمکت میکنیم بهم برسین وسروسامان بگیرین برادرشوهرم هربار میگه نه یعنی هردختری معرفی کنیم میگه نه خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 1404/07/18 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5390 بنظرتون من به برادرشوهرم بگم برا اون دختره قراره خواستگار بره وازمن خواستن بهشون زنگ بزنم؟ خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
شبز عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 484 بنظرتون من به برادرشوهرم بگم برا اون دختره قراره خواستگار بره وازمن خواستن بهشون زنگ بزنم؟ اره بگو شَبْز
___ليـا___ عضویت: 1397/07/07 تعداد پست: 4251 نه اگه بود میگفت آخه هرکی میگیم میگه نه خودشم کسی نمیخواد خب ولش کنید حتما نمیخواد الان ازدواج کنه
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5390 هیچ پیشنهادی نده و اصلا تشویقش نکناگه یوقت ازدواج کرد و به جدایی ختم شد مقصرش تو میشی آخه دیگه سنش بالا داره میره پدرم نداره مادرشم پیره تا کی میخواد تنها باشه خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78597 نه اگه بود میگفت آخه هرکی میگیم میگه نه خودشم کسی نمیخواد چرا انقد افتادی به دور؟اخه برادر شوهر به شما مربوط نیسکلا آدم نباید واسطه ازدواج بشه خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5390 خب ولش کنید حتما نمیخواد الان ازدواج کنه ده ساله داریم میگیم میگه نه همه میگن چرا ازدواج نمیکنه داره پیرمیشه مادرشم ناراحته خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5390 چرا انقد افتادی به دور؟اخه برادر شوهر به شما مربوط نیسکلا آدم نباید واسطه ازدواج بشه آخه اینجام ازدواجا اکثرا سنتیه میگم یکی معرفی بکنیم تاکی میخواد تنها باشه خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5390 چرا انقد افتادی به دور؟اخه برادر شوهر به شما مربوط نیسکلا آدم نباید واسطه ازدواج بشه بنظرت بگم برای اون دختره قراره خواستگار بیاد بمن گفتن بهشون زنگ بزنم خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5390 خب شاید دوست دختر فاب داره نه بابا تابحال باهیچ دختری حرفم نزده خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5390 ازدواج برادر شوهر به شما چه ربطی داره؟؟چرا اینقدر خودتونو قاطی مسائل خانواده شوهر میکنین؟؟با هرکی هر ... عین برادرمه در کل پسرعموم هم هست خب گناه داره تنها باشه شاید بحرف کسی گوش داد اینجا ماهنوز ازدواجا سنتیه خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
ویانا___ عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 2275 عین برادرمه در کل پسرعموم هم هست خب گناه داره تنها باشه شاید بحرف کسی گوش داد اینجا ماهنوز ازدواجا ... وقتی نمیخواد اصرار نکنین بعد ول کنتون نمیشه هاباز هرجور صلاح میدونین