rprronika مدیر عضویت: 1397/01/02 تعداد پست: 402 عنوان بخیه سزارین | مشاهده متن کامل بحث + 1472 بازدید | 22 پست با سلام و احترام من یک سال سزارین کردمنصفه بخیه هامگوشت اضافس طوری که دست میزنم انگارتازس چیکارکنم کمکم کنید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏 1397/01/22 | 17:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحرناز۶۴ عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 447 واسه من و بخیه زیبایی کرد دختر بود یادمه خودم نگاه میکردم از کمر بی حس بودم چون بعد گفت الان خیلی ... اخه جمع میشه بعدااولش بزرگتره پوست رو هم میکشن بچه رو بر میدارن
مامیمهسا عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 6024 چه جالب شده تاپیک ها تا قبل اینکه من مجوز سز بگیرم همه زایمان طبیعی بود الان باز همه از سز میگن ترسی ... نترس بابابدن با بدن فرق میکنه.واسه من که انگار نه انگار شکمم بخیه خورد.از اول هیچ مشکلی نداشتم. دوتا 💙پسرام💙 تموم دنیام💋
کویرنمک عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 1697 یک هفته بعد زایمان رفتم گفت خوبه الان به هرکسی میگم میگن نبایداینجوری باشه من از زایمان اولم همین حور شدمتا بعد ۷ سال سر زایمان دوم دکتر تا میخواست تیغ بزنه گفت چرا اینو بم نشون ندادیاندازه ی گردو از داخل توده در اورد.اندومتریوز شده بود.گفت بخاطر اینه دکتر قبلی خون رحم خوب پاک نکرده بخیه زده گوشت اضافه میشه خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی رو نخور
مامان_لئو عضویت: 1396/01/18 تعداد پست: 3629 چه جالب شده تاپیک ها تا قبل اینکه من مجوز سز بگیرم همه زایمان طبیعی بود الان باز همه از سز میگن ترسی ... نترس به راحتی سزارین کن😁😊 برای من عزیزی پیش همه کس رئیسی 😁تو یکی حرف نزن که جای هیچی حسابت نمی کُنُم
کویرنمک عضویت: 1397/01/19 تعداد پست: 1697 چیز ترسناکی نیست. ادم خودش اگه حساس باشه اذیت میشه فقطمن مثلا اگه چیزی میخورد ب اون قسمت بخیه م ی درد بدی میگرفت بعد ۷ سال جای بخیه م درد میگرفت قرمز بود.الان سر سزارین دوم دکتر اونو برام درست کرد اصلا هیچ ردی از جای بخیه م نیست خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی رو نخور
7 عضویت: 1396/07/12 تعداد پست: 1444 من 3 ماه سزارین کردم اما انگار الان یجوریه اصلا سزارین نشدم.خیلی تمییز وصاف😊😊 تیکر تولد دوسالگی پسرم😍😘👦