2777
2789
عنوان

خاستگارم امشب نامزد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 47 پست
واقعاکش موی دختره دستش بود چطور پس آویزون بود دلم خیلی گرفت کاش دوست پسرم خیانت نمیکرد

میدونم حالت بده ولی میتونم با اجازه یه سوال غیر تایپیکت بپرسم 

این که کش موی دختره رو دست میکنن یعنی چی ؟؟

مدل جدیده؟؟

اخه یکی دیگم میگفت روم نشد ازش بپرسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم حالت بده ولی میتونم با اجازه یه سوال غیر تایپیکت بپرسم این که کش موی دختره رو دست میکنن یعنی ...

اره یعنی برای دوست دخترشون هست عزیزم 

اکس لاشی منم مینداخت ولی ..

مرسیی ولی نمیدونم چرا حس بدی گرفتم برای خودم

حس بدت طبیعیه به مرور زمان از بین میره نگران نباش این حس برای هرآدمی تو شرایط تو پیش میاد

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

اره یعنی برای دوست دخترشون هست عزیزم اکس لاشی منم مینداخت ولی ..

من فک میکنم کار بچه طور ها هست عزیزم رابطه درست اینا رو نیاز نداره 

البته قصد ناراحتی یا جسارت به رابطه شما زو ندارم 

ممنون که واسم توضیح دادی

من فک میکنم کار بچه طور ها هست عزیزم رابطه درست اینا رو نیاز نداره البته قصد ناراحتی یا جسارت به راب ...

الان خیلیا انجام میدن 

مثلا نشونه میزارن یا میخان بگن مثلا خیلی عاشق همیم ولی به قول شما رابطه ب این چیزا نیست 

حس بدت طبیعیه به مرور زمان از بین میره نگران نباش این حس برای هرآدمی تو شرایط تو پیش میاد

مرسی از حرفاتون ✨شما و چند نفر دیگه درکم کردین بقیه توپیدن بهم 

مرسی از حرفاتون ✨شما و چند نفر دیگه درکم کردین بقیه توپیدن بهم

خواهش میکنم نگران نباشین نیاز به زمان دارین درست میشه همچی 

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

اره من دوسش نداشتم واقعا

پس الان باید خوشحال باشی دیگه ریختن برگات چی میگه خواهر 😂

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

الان خیلیا انجام میدن مثلا نشونه میزارن یا میخان بگن مثلا خیلی عاشق همیم ولی به قول شما رابطه ب این ...

من خودمم رابطه خوبی رو تجربه نمیکنم ولی به نسبت رابزه های دیگم به نظرم یه تفاوتایی داره اون اصلا اهل این چیزا نیست منم مهم نی واسم ولی خب اون ادم خیلی محتاطیه نمیخواد کسی بفهمه فعلا 🙄واسه همین انجام ندادنش واسم مهم نی چون توافق کرده بودیم

من خودمم رابطه خوبی رو تجربه نمیکنم ولی به نسبت رابزه های دیگم به نظرم یه تفاوتایی داره اون اصلا اهل ...

چند سالتونه هر دو؟ 

یعنی کلا یه سری از این کارارو انجام نمیده ؟ میدونی این چیزا حس خوبی ب آدم میده وقتی کش موی تو دستش باشه یعنی یه نشونه ای از تو هرجا بره هست 

از این ناراحتم اکسمم عاشق شده من این وسط تنها موندم 😂😂😂😂😂

نه بابا مطمئن باش قسمتت کسی  بهتر از اونه ❤️

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏