2777
2789
عنوان

من و یه پسری

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه پسر عمه دارم از آب و گل دراومدم وضعش خوبه امکان داره بیان خاستگاریمعقل میگه باهاش ازدواج کن بله ب ...

مردی که پول نداره عشق نداره 

اینو یه نفر میگفت که ازدواج عاشقانه ای داشتن ولی بعد بیست، بیست وپنج سال زندگی تونداری بودن هنوز دیگه عشقی هم نبود،مرد که پول نداشته باشه زندگی نداره اعصاب نداره که بخواد محبت هم کنه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

مردی که پول نداره عشق نداره اینو یه نفر میگفت که ازدواج عاشقانه ای داشتن ولی بعد بیست، بیست وپنج سال ...

موافقم دقیقا 

بدون رفاه اصلا عشق کوفت آدم میشه 

منم دختریم خیلی چیزا میخام 

از طرفی ببین وضعیت بدیه آدم نمیدونه چیکار کنه

موافقم دقیقا بدون رفاه اصلا عشق کوفت آدم میشه منم دختریم خیلی چیزا میخام از طرفی ببین وضعیت بدیه آدم ...

حالا بذار بیاد خواستگاری پسر عمه ت، اصلا میاد 

یا اون که وابسته اش شدی، ازکجا معلوم آخر بیاد

خودتو دوست داشته باشی میتونی تصمیم درست بگیری

سبک سنگین کن 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

حالا بذار بیاد خواستگاری پسر عمه ت، اصلا میاد یا اون که وابسته اش شدی، ازکجا معلوم آخر بیادخودتو دوس ...

میاد اون خیلی وقت پیش میخاست بیاد من نداشتم گفتم اول ی چیزی بیاد دستت بعد 

بعد اینکه ازش مطمعنم 

اما واقعا دلم خونه 

فکر کن مثلا ی روزی بگم به خاطر پول نمیخامت واقعا چی میشه 

اصلا نمی‌دونم چی درسته چی غلط پس احساس اون چی میشه 

میاد اون خیلی وقت پیش میخاست بیاد من نداشتم گفتم اول ی چیزی بیاد دستت بعد بعد اینکه ازش مطمعنم اما و ...

اونم گناه داره انگار تعهدی دارین

بعدن کم بیاری هر دوتا تون ضرر میکنین

چیکار کنم

ببین کدومشون آدم تره، اخلاق ومعرفت داره، تو رو بیشتر دوست داره تورو رو چشمش میزاره احترامتو حفظ میکنه 

شخصیت داره، وجدان داره، خدا ترسه 

یه حدیثی میگن که کسی از پیامبر میپرسه دخترمو به کی بدم(با این مضمون) پیامبر میگه به اونی که مومن تره، چون اگه بعدن دوستش نداشته باشه، گرامی میداره اون یعنی احترام شو حفظ میکنه

علاقه تو زندگی نوسان داره ولی ذات آدم مهمه

خانواده طرف هم مهمع، چون اون بچه همون خانوادست

شاید دوزش فرق کنه، بعد هم خانوادش اثر دارن حالا بالا وپایین داره

ببین کدومشون آدم تره، اخلاق ومعرفت داره، تو رو بیشتر دوست داره تورو رو چشمش میزاره احترامتو حفظ میکن ...

این پسر که بهم علاقه مندیم خیلی مومنه خیلی پسر خوبیه واقعا 

فقط مشکلش پوله

تازه نظامی هم هست 

همش بهش میگم بیا دربیا ازین کار برو سر یه کار دیگه میگه واقعا عاشق کار و خدمت به مردمم